aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν υπάρχει άλλος δρόμος...

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Πρώτο παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την Ανόρθωση στο πρωτάθλημα και ο στόχος δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός από την πίστωση στο ταμείο των τριών βαθμών της νίκης. Η «Κυρία» είναι το μεγάλο φαβορί για την επιτυχία, όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Άρης είναι σκληρό καρύδι και οι παίκτες του Ρόνι Λέβι καλούνται να βελτιώσουν την απόδοσή τους και να δείξουν ότι όντως η διακοπή έχει κάνει καλό στο σύνολο.

Το κλίμα είναι πολύ καλό και άπαντες ανυπομονούν για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι. Ο Ισραηλινός τεχνικός αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός είναι ο Ματθαίου, ενώ ο Μπανταλόφσκι προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες δυο μέρες και είναι στην αποστολή. Κατά πάσαν πιθανότητα όμως δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται πως θα πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά είναι ο Γκάντζεφ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Μπανταλόφσκι, με τον Σιβού να μετακινείται στην άμυνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξιά στην οπισθοφυλακή ο Σιβού, αριστερά ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο, Σίλντενφελντ. Στη μεσαία γραμμή οι Ζοάο Βίκτορ και Γκάντζεφ θα αποτελέσουν το δίδυμο και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Ρούμπεν Ράγιος. Στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής θα βρίσκονται οι Σισέ και Αμπντουλάγιεφ, ενώ θέση διεκδικούν επίσης οι Καρλίτος και Παλάνκα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Καμαρά έχει το προβάδισμα έναντι του Άλβες.

Στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ο διεθνής επιθετικός από τη Γουινέα δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες μιας και δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε. Δείγμα της αδυναμίας της «Κυρίας» να γίνει δημιουργική απέναντι στην αντίπαλη εστία. Ένας από τους στόχους του Λέβι και είναι να μπορέσει η ομάδα να γίνει πιο επικίνδυνη και να καταφέρει να δημιουργήσει ευκαιρίες ώστε να έρθουν και τα τέρματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ