aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν ξέχασε τους Σοάρες, Βοζίνια

Δεν ξέχασε τους Σοάρες, Βοζίνια

Στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή του Πράσινου Ακρωτηρίου για τις δύο αναμετρήσεις απέναντι στη Νότια Αφρική για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, συμπεριλήφθηκαν οι Μάρκο Σοάρες και Ζοσιμάρ Βοζίνια. Ο Λούσιο Αντούνες κάλεσε τους δύο παίκτες της ΑΕΛ για τους αγώνες που θα γίνουν την 1η και την 5η Σεπτεμβρίου για την 3η και 4η αγωνιστική του τέταρτου ομίλου. Λογικά και οι δύο θα προλάβουν το παιχνίδι που ακολουθεί στις 9 Σεπτεμβρίου με τη Δόξα στο Τσίρειο.

Εν τω μεταξύ, μπορεί κάποια πράγματα να μη δούλεψαν σωστά στο παιχνίδι με τον Άρη, όμως υπήρχαν και τα θετικά που δεν πέρασαν απαρατήρητα, όπως ήταν η σταθερή απόδοση του Βοζίνια και το πάθος που έβγαλαν οι Σάσι, Αϊρός, Λαφράνς, Αβραάμ. Ο τελευταίος δεν έχασε παιχνίδι από τότε που ήλθε στην ΑΕΛ και δείχνει πως έχει πολλά να δώσει στη συνέχεια. Έχει τις δυνατότητες και την εμπειρία να κάνει τη διαφορά και να σπρώξει την ομάδα του από τη θέση του αριστερού μπακ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ