aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν βιάζονται για τον κατάλληλο κόουτς

Δεν βιάζονται για τον κατάλληλο κόουτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν θα πάρουν βιαστικές αποφάσεις στον Απόλλωνα για τον νέο τεχνικό τους. Θεωρείται σίγουρο, πως θα πορευτούν στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με αντιπάλους τον Άρη και την ΑΕΖ, με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο τους. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές και μπορεί να τους βοηθήσει να βελτιωθούν.  Η διοίκηση θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να μην κάνει λάθος επιλογή.

Παράλληλα, με την πρόσληψη του νέου προπονητή, ίσως παρθούν και άλλες αποφάσεις, όπως είναι η αποχώρηση ποδοσφαιριστών που δεν έχουν ανταποκριθεί, ενώ πιθανολογείται και η ενίσχυση του τεχνικού τιμ με νέα πρόσωπα.  Σε δηλώσεις του στο «Goal», ο εκ των αντιπροέδρων Φάνος Κιννής, ανέφερε πως κάθε διαζύγιο είναι επίπονο κι επίσης ότι από τον Πέδρο Εμανουέλ δεν έχουν παράπονο.

«Οι ευθύνες αγγίζουν όλους μας. Ο κ. Εμανουέλ προσφέρθηκε να αποχωρήσει, διαπιστώνοντας πως με αυτό τον τρόπο θα βοηθούσε την ομάδα. Μακάρι να έλθουν και άλλοι προπονητές σαν και αυτόν. Για τον Απόλλωνα και τα γήπεδα μας ήταν ένα κόσμημα. Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους, αλλά δεν μπορούμε να διώξουμε όλους τους ποδοσφαιριστές. Ίσως μας πάρει χρόνο, αλλά θα βρούμε τις λύσεις για να επιστρέψει δριμύτερη η ομάδα μας», ανέφερε ο κ. Κιννής.

Και πρόσθεσε: «Ελπίζουμε πως με την αλλαγή του προπονητή, θα αλλάξει και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας. Η ποιότητα υπάρχει, αλλά μπορώ να πω ότι σταθήκαμε και άτυχοι. Παράλληλα, είχαμε και πολλούς τραυματισμούς, όμως δεν θα τα βάλουμε κάτω, θα πεισμώσουμε για να πάρει η ομάδα τη θέση που της αξίζει».

Είναι ξεκάθαρο, πως στον επίσημο Απόλλωνα, περισσότερο τα έχουν με την ατυχία και τους τραυματισμούς, αλλά και την αδιαφορία κάποιων ποδοσφαιριστών, παρά με τον απολυθέντα προπονητή. Και ο στόχος τους, είναι να βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο, ο οποίος θα φέρει άλλον αέρα στην ομάδα και γενικά θα εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ