aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν τον θυμίζει σε τίποτα

Δεν τον θυμίζει σε τίποτα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Δίχως αμφιβολία, ο Ιβάν Τρισκόφσκι είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει τα πάνω του αλλά και τα κάτω του. Απολύτως φυσιολογικό για κάθε επαγγελματία παίκτη, να υπάρχει μία περίοδος στην οποία να μην είναι στα καλύτερά του. Αυτή η περίοδος, για τον Τρισκόφσκι είναι αυτή που διανύουμε. Έχει αγωνιστεί στα επτά από τα οκτώ ευρωπαϊκά παιχνίδια και έπαιξε και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Σε σύνολο οκτώ αγώνων έχει σκοράρει μόλις μία φορά και αυτή κόντρα στη Λίνκολν από το σημείο του πέναλτι.

Όσο κι αν προσπάθησε, τίποτα δεν του βγήκε μέχρι στιγμής. Έχασε πολλές μεγάλες ευκαιρίες, σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε, με αποκορύφωμα την αναμέτρηση στην Τσεχία με την Βικτόρια Πλζεν. Είναι από τις φορές που όσο πολύ και να θέλει ένας παίκτης να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του, όταν η μπάλα δεν τον πάει με τίποτα, τότε δεν μπαίνει στο πλεκτό. Και ο Τρισκόφσκι στο ξεκίνημα της φετινής περιόδου δεν θυμίζει σε τίποτα τον ιδιαίτερα αποτελεσματικό επιθετικό της περσινής σεζόν.

Τότε, που είχε παίξει και στα οκτώ ευρωπαϊκά ματς, αλλά και στο πρώτο -χρονικά- του πρωταθλήματος. Σε σύνολο εννέα αγώνων είχε σκοράρει επτά φορές και οδήγησε την ΑΕΚ ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος, το ξεκίνημά του δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό σούπερ Τρισκόφσκι ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας στην Ευρώπη. Στην ΑΕΚ όμως δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι σύντομα θα βρει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό και θα είναι και σε αυτή τη σεζόν από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας που θα γίνει. Αυτό που χρειάζεται ο Σκοπιανός επιθετικός για να βρει τον καλό του εαυτό και να αρχίσει να ρολάρει είναι κάποια γκολ, τα οποία θα τον βοηθήσουν και ψυχολογικά ώστε να ξεδιπλώσει τον καλό του εαυτό.

Το ρόστερ που διαθέτει φέτος η ΑΕΚ είναι πιο ποιοτικό και πιο μεγάλο σε σχέση με άλλες χρονιές και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που ο Ιδιάκεθ καλείται να αξιοποιήσει ώστε να διαχειριστεί καλύτερα την όποια αγωνιστική πτώση παρουσιάσουν βασικοί του ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια τα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ