aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν το κουνάει από Άρσεναλ ο Σάντσες

Δεν το κουνάει από Άρσεναλ ο Σάντσες

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Άρσεναλ στο Σίδνεϊ, ο Αρσέν Βενγκέρ, όταν ρωτήθηκε για το μείζον θέμα του Αλέξις Σάντσες, παρουσιάστηκε ανένδοτος στο θέμα παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο σύλλογος θέλει να τον κρατήσει, γιατί αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο και ταυτόχρονα ξεκαθάρισε πως ουδέποτε θα τεθεί ζήτημα παραχώρησης του σε κάποια άλλη αγγλική ομάδα.

«Όσα σας λέω αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς ό,τι είπα και στο τέλος της σεζόν. Είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, που μεταφέρει και την ποιότητα του σε όλη την ομάδα και αυτό που γνωρίζω επίσης είναι ότι αγαπάει την Άρσεναλ», ανέφερε ο 67χρονος προπονητής. 

Ο Αλσατός τεχνικός, στη συνεχεία άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο στο ενδεχόμενο να του προταθεί ανανέωση του συμβολαίου του (έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο) και υποστήριξε πως κάθε σωστός επαγγελματίας πρέπει να σέβεται το συμβόλαιο του: «Θέλουμε και πρέπει οι ποδοσφαιριστές μας να σέβονται τα συμβόλαια τους με το κλαμπ. Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει εάν είναι η τελευταία χρόνια του Αλέξις, διότι μπορεί κάλλιστα να ανανεώσει στην αρχή η κατά τη διάρκεια της χρονιάς».

Ο 28χρονος που είναι από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού και δικαιολογημένα (24 τέρματα και 10 ασίστ στο περσινό πρωτάθλημα), έχει συνδεθεί με τη μεταγραφολογία ομάδων όπως των Μπάγερν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλα αυτά και με τις δηλώσεις Βενγκέρ που προστεθήκαν στο μεγάλο αυτό σίριαλ, το τοπίο στο μέλλον του Χιλιανού παραμένει θολό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ