aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν το διαπραγματεύεται η ΑΕΚ

Δεν το διαπραγματεύεται η ΑΕΚ

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τα καλά στην ΑΕΚ και το παιχνίδι της με τον Εθνικό Άχνας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Η νίκη είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για τους Λαρνακείς, οι οποίοι καλούνται να συνέλθουν άμεσα, μετά και τα δύο ισόπαλα αποτελέσματα από τα οποία προέρχονται (με Αναγέννηση και Δόξα), και να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες.

Κάτι που αν δεν πετύχουν, πιθανότατα θα τους ρίξει από την κορυφή της βαθμολογίας και θα κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά τους στη συνέχεια. Ο Ιδιάκεθ ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι του Εθνικού Άχνας και τους τόνισε πολλές φορές ότι πρόκειται για μια ομάδα φορμαρισμένη που ξέρει να σκοράρει στις αντεπιθέσεις και ότι πρέπει να έχουν μπόλικη υπομονή στο παιχνίδι τους.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γαρίδο και του Μουρίγιο οι οποίοι δεν πρόλαβαν να ξεπεράσουν το πρόβλημα του τραυματισμού τους. Εκτός πλάνου είναι και ο Τομάς, που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και τα πηγαίνει πολύ καλά.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, πιθανόν να γίνουν κάποιες αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μίνιο, δεξιός μπακ ο Ορτίθ, ενώ για τη θέση του αριστερού μπακ ο Ιωάννου έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Χαραλάμπους.

Για το κέντρο της άμυνας οι Καταλά και Μοϊσόφ είναι τα φαβορί, ενώ καραδοκεί ο Τρουγιόλς. Για τη μεσαία γραμμή θεωρούνται σίγουροι οι Λαμπάν και Λαρένα, με τον Ακοράν να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να συμπληρώσει την τριάδα. Στα «φτερά» της επίθεσης θα κινούνται οι Τέτε και Τρισκόφσκι και στην κορυφή ο Άλβες.

Ο Μοϊσόφ αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα αλλά όλα δείχνουν πως θα το ξεπεράσει έγκαιρα και θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Ο Χαραλαμπίδης όμως ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο και αντιμετωπίζει ακόμα και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός αποστολής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ