aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν θέλει τον Κασίγιας η Νιουκάστλ

Δεν θέλει τον Κασίγιας η Νιουκάστλ

Μπορεί ο Ράφαελ Μπενίτεθ να ψάχνεται ενόψει της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου για ενίσχυση (και) στα γκολπόστ της Νιουκάστλ, θεωρείται όμως σχεδόν απίθανο ο εκλεκτός του -όπως φημολογείται τις τελευταίες μέρες- να είναι ο Ίκερ Κασίγιας.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, επικαλούμενη πηγές από το εσωτερικό του αγγλικού συλλόγου, ο έμπειρος προπονητής τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον 36χρονο τερματοφύλακα, δεν είναι όμως ανάμεσα στους παίκτες που έχει στο μυαλό του.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, η ισπανική οικογένεια της Νιουκάστλ (πέραν του προπονητή διαθέτει και πέντε παίκτες από την ιβηρική χώρα, τους Μανκίγιο, Γκάμεζ, Μερίνο, Αγιόθε, Χοσελού) δεν θα μεγαλώσει τον Γενάρη, τουλάχιστον με τον Κασίγιας, ο οποίος σημειωτέων έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα των «δράκων» από τον 24χρονο Χοσέ Σα.

Η Πόρτο ψάχνει πάντως τη φόρμουλα να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Ίκερ, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει αποφασίσει να προβεί σε άμεση και δραστική μείωση του μπάτζετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ