aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν θέλει να τριτώσει το κακό η Νέα Σαλαμίνα…

Δεν θέλει να τριτώσει το κακό η Νέα Σαλαμίνα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ, με το ευρύ 4-1, ακολούθησαν δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα για τη Νέα Σαλαμίνα, με Αλκή και ΑΠΟΕΛ, μάλιστα χωρίς να πετύχει γκολ, 0-2 και 0-4 αντίστοιχα. Ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με το Παραλίμνι, στο στάδιο «Αμμόχωστος» την Κυριακή, οι ερυθρόλευκοι έχουν ως μοναδικό στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες. Δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να τριτώσει το κακό, εξέλιξη που πιθανό να ρίξει την ομάδα από την έκτη θέση που βρίσκεται σήμερα.

Ο Πουρσαϊτίδης προετοιμάζει την ομάδα του, μετρώντας την επάνοδο βασικών ποδοσφαιριστών, όπως είναι οι Τιάγκο, Νουρ, Ντομίνγκες και Χριστοφόρου. Την ίδια ώρα, θα αναμένει μέχρι και την τελευταία προπόνηση τον Φουστάρ, που αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός και εκφράζεται η πίστη πως θα είναι κι αυτός διαθέσιμος.

Σε τέτοια περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι θα πάνε πάνοπλοι σ’ ένα σημαντικό ματς, απέναντι σε μιαν ομάδα που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει ανοδική πορεία στην απόδοσή της. Στη Νέα Σαλαμίνα επικρατεί αποφασιστικότητα για επάνοδο στις νίκες, η οποία πηγάζει από την επάνοδο ποδοσφαιριστών αλλά γενικότερα από τις δυνατότητες της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ