aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν θέλαμε να πιέσουμε τον Ρόκε...»

«Δεν θέλαμε να πιέσουμε τον Ρόκε…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι (20:00) με τον Άρη στο Τσίρειο.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα να διατηρηθεί σε εγρήγορση και με μια καλή εμφάνιση όπως αυτή του β’ ημιχρόνου με την Ανόρθωση πιστεύω θα μπορούμε να πετύχουμε τη νίκη. Έχουμε αισιοδοξία και θέλουμε να έλθει η νίκη και να ανεβαίνουμε σιγά-σιγά σκαλοπάτια. Ο προπονητής προσγειώνει τους παίκτες και πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι. Αυτό θα διαφανεί αύριο. Κάναμε μία καλή προετοιμασία και αγωνιστικά πέραν των τραυματιών Κωνσταντίνου Μιντίκκη και Γιάννη Κούσουλου δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο Έλιο Ρόκε ανεβάζει ρυθμούς. Δεν θέλαμε να πιέσουμε τον Ρόκε από την αρχή γιατί για να πατήσει χορτάρι πρέπει να είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος. Τον θέλει ο προπονητής, δουλεύει σκληρά κι ο ίδιος και θα κρίνει ο Λιάσος Λουκά πότε θα τον ρίξει στη μάχη».

Για πιθανότητες επιπλέον προσθήκης είπε: «Αν βρεθεί κάποια καλή περίπτωση με δανεικό που να πληρώνεται από την ομάδα του θα την αξιολογήσουμε και θα δούμε αν θα προβούμε σε επιπλέον προσθήκη. Μετεγγραφή ποδοσφαιριστή προτείνοντας του εμείς οι ίδιοι συμβόλαιο είναι ακατόρθωτο λόγω οικονομικού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ