aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν θα τα βάψει και μαύρα ο Τιμούρ, τα δεδομένα με Μανθάτη

Δεν θα τα βάψει και μαύρα ο Τιμούρ, τα δεδομένα με Μανθάτη

Την απάντηση του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Γιώργο Μανθάτη περιμένουν στην Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου συμφώνησε με τον 22χρονο εξτρέμ, ενώ και οι ερυθρόλευκοι ήταν καταρχήν θετικοί στις επαφές που έγιναν για να παραχωρήσουν τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού στην «Κυρία».

Τις τελευταίες ώρες το σκηνικό ανατράπηκε εξαιτίας της επιθυμίας του Ολυμπιακού να στείλει για δεύτερη διαδοχική σεζόν τον Μανθάτη δανεικό στον Πανιώνιο. Στην Ανόρθωση περιμένουν την τελική απόφαση της Πειραϊκής ΠΑΕ, χωρίς να αγχώνονται αφού ναι μεν θέλουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν θα τα βάψουν και μαύρα εάν δεν ντυθεί στα κυανόλευκα ο Μανθάτης.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Εμπλοκή με Μανθάτη, ερυθρόλευκο “φρένο”»

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πέραν της απόκτησης ενός ακραίου επιθετικού εγνωσμένης αξίας, θέλει να φέρει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και 1-2 ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο Β, ώστε να δώσει βάθος στο ρόστερ. Θα αποκτηθεί σίγουρα ακραίος επιθετικός κάτω των 23 ετών (σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται το όνομα του Μανθάτη) και επιθετικός που επίσης θα δηλωθεί στον κατάλογο Β’.

Διαβάστε επίσης: H Aνόρθωση… γέρασε τους παίκτες της: «Ποιος το πέτυχε καλύτερα;»

Έτσι, θα απομένει κενή άλλη μία θέση για τον κατάλογο Α, την οποία ο Κετσπάγια θα αξιοποιήσει μετά το τέλος της προετοιμασίας και των φιλικών, όταν θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τη δυναμική της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ