aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν θα… πέφτει καρφίτσα στο ΑΕΚ Αρένα

Δεν θα… πέφτει καρφίτσα στο ΑΕΚ Αρένα

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα ενημερώνει ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Αμπερντίν.

Αναλυτικά:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι όλα τα εισιτήρια για τον αυριανό (3/8) επαναληπτικό αγώνα με την Aberdeen FC για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League στο Γήπεδο ΑΕΚ Αρένα, έχουν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους φίλους του Απόλλωνα για την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα μας και αναμένουμε ότι όλοι μαζί, θα αποτελέσουν τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αυριανό κρίσιμο αγώνα, με υπομονή, πάθος, αδιάκοπη στήριξη και πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Επίσης απολογούμαστε σε όσους δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο, αφού η χωρητικότητα του ΑΕΚ Αρένα δεν μπορούσε να ικανοποιήσει όλους τους οπαδούς που ήθελαν να στηρίξουν από κοντά την ομάδα μας. Το προσωπικό της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας και του Apollon Official Store, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο μας με προτεραιότητα τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας αλλά και σεβασμό προς όλους τους υπόλοιπους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ