aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν θα γίνουμε το κλοτσοσκούφι του πρωταθλήματος»

«Δεν θα γίνουμε το κλοτσοσκούφι του πρωταθλήματος»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε το μεσημέρι στον Active και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα». Αναφέρθηκε  στη συντριβή από τον Απόλλωνα, την απαράδεχτη εμφάνιση και υποσχέθηκε πως ποτέ ξανά δεν θα επαναληφθεί τέτοια εικόνα.

Αναλυτικά: «Όντως το παιχνίδι είχε μία όψη. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερα ανάλυση, το ζήτημα είναι ότι δεν είναι ντροπή να χάνεις από τον Απόλλωνα, ντροπή είναι να μην προσπαθείς. Αυτό μας ενοχλεί, όχι η ήττα, αλλά η παρουσία της ομάδας, ήταν απαράδεχτη. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, ούτε οι πολλές απουσίες είναι δικαιολογία. Η ομάδα ήταν πάρα πολύ κακή. Ο κόσμος είναι ο μοναδικός που δεν φταίει. Προφανώς υπάρχουν προβλήματα, τα οποία δεν εντοπίσαμε ακόμη και δεν τα επιλύσαμε.

Ο κάθε ένας να αναλάβει τις ευθύνες του, γιατί πραγματικά εξήγηση υπάρχει. Ένα είναι τα προβλήματα και δεύτερο αν σε όλα τα ματς η ομάδα ήταν κακή, θα λέγαμε ότι αποτύχαμε. Όμως στα τρία από τα έξι ματς είχε καλή απόδοση και αυτό σημαίνει ότι η ομάδα έχει ικανότητα. Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια, αλλά είναι διαφορετικό να χάνεις 1-0 και 2-0 και διαφορετικό να χάνεις 5-0.

Πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε από τον εαυτό μας πριν να δακτυλοδείξουμε τον άλλον. Δεν θα επιτρέψουμε η Νέα Σαλαμίνα να γίνει το κλοτσοσκούφι του πρωταθλήματος. Με ψυχραιμία και ηρεμία πρέπει να καταλάβουμε τι πάει λάθος. Φέτος κλείνουμε 70 χρόνια του Σωματείου και θα κάνουμε τα πάντα για να μην παρουσιαστεί ξανά τέτοια εικόνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ