aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν θα ενεργούσα ποτέ όπως ο Μπίσκαν»

«Δεν θα ενεργούσα ποτέ όπως ο Μπίσκαν»

Κριτική στην κίνηση του Ίγκορ Μπίσκαν να αφήσει στα κρύα του λουτρού την Ανόρθωση και ενώ τα πάντα είχαν συμφωνηθεί μαζί τους, άσκησε ο παλαίμαχος προπονητής της εθνικής Κροατίας, Ότο Μπάριτς.

Ο 85χρονος βετεράνος τεχνικός, αφού χαρακτήρισε πολύ καλή την επιλογή της Ριέκα να προσλάβει τον παραλίγο προπονητή της «Κυρίας», είπε για το ναυάγιο που προέκυψε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης από τον Μπίσκαν: «Όταν κάποιος καταλήξει σε συμφωνία ή υπογράψει μια σύμβαση, τότε δεν ξεφεύγει. Αυτό είναι πολύ ασυγχώρητο, ανεξάρτητα από το είδος των περιστάσεων που υπήρχαν στην περίπτωση αυτή. Εγώ όμως ποτέ δεν το έκανα κάτι τέτοιο.  Επειδή αυτοί οι άνθρωποι, είδαν ότι ο Μπίσκαν δεν είχε ομάδα, ήθελε δουλειά και του προσέφεραν. Δεν τον ενοχλούσε, αλλά δεν μπορούσε να αλλάξει την απόφασή του. Αυτό είναι το πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσει με αυτό το σύλλογο».

Image result for Otto Barić

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ