aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν θα ανοίξουν ταμεία για τους φίλους της Ανόρθωσης

Δεν θα ανοίξουν ταμεία για τους φίλους της Ανόρθωσης

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει πως ξεκινάει από σήμερα η ώρα 16:00, η προπώληση για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια (28/10, 18:00) MONO από το διαδικτυακό σύστημα διάθεσης εισιτηρίων anotickets.com:

«Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου μέχρι και αύριο η ώρα 16:00. Από αύριο, Τετάρτη και συγκεκριμένα μετά τις 16:00 θα μπορούν όλοι οι οπαδοί της Ανόρθωσης να αγοράσουν εισιτήριο, ΜΟΝΟ από την Μπουτίκ της ομάδας στη Λάρνακα. Αν και εφόσον μείνουν διαθέσιμα εισιτήρια, τότε την Πέμπτη και την Παρασκευή θα διατίθενται στα γνωστά σημεία προπώλησης Παγκύπρια.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί από το γηπεδούχο Σωματείο στα 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό και 1 ευρώ το παιδικό. Οι οπαδοί μας θα καθίσουν στην Βόρεια κερκίδα. Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (16:30). Ταμεία την μέρα του παιχνιδιού για οπαδούς μας δεν θα ανοίξουν».

Συνοδεία ποδοσφαιριστών στο γήπεδο

Υπενθυμίζουμε ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της Ανόρθωσης, παιδιά ηλικίας 5 μέχρι 14 ετών, έχουν το προνόμιο να συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές κατά την είσοδό τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στο Μουσείο της ομάδας και να έρθουν σε επαφή με την Ιστορία του Συλλόγου μας. Προτεραιότητα έχουν παιδιά που φοιτούν στις Ακαδημίες μας ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Το κόστος της ξενάγησης, ανέρχεται στα €25 και συμπεριλαμβάνει και την ενδυμασία που θα φέρουν τα παιδιά κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Η προσέλευση θα πρέπει να γίνεται ενάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στον κατάλογο, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 24634114, καθημερινά από τις 09:00 μέχρι τις 17:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ