aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν θα ανεχθούμε πλέον το παραμικρό»

«Δεν θα ανεχθούμε πλέον το παραμικρό»

Μιλώντας στον «ACTIVE» και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου τοποθετήθηκε για την ανακοίνωση της ΑΕΛ αλλά και την ανοχή που θα δείξει στην Β’ φάση του μαραθωνίου οι γαλάζιοι της Λεμεσού στο θέμα διαιτησίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σχολίασε: «Μας είναι παντελώς αδιάφορη η ανακοίνωση της ΑΕΛ. Ο κάθε ένας βλέπει τα του οίκου του. Έτσι πιστεύουν πως μπορούν να διαφυλάξουν τα συμφέροντα ομάδων τους. Απλά από την πλευρά μας δεν θα υπάρχει πλέον η πολιτική της σιωπής. Από σήμερα θα παίξουμε το δικό τους χαρτί. Δεν θα ανεχθούμε το παραμικρό και όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του. Δεν μας ενοχλούν τα παράπονα των άλλων. Η πολιτική μας διέφερε κατά πολύ με τα πιστεύω μας αλλά και των υπολοίπων συνδιεκδικητών του τίτλου. Πλέον όμως αυτό τελειώνει. Η πολιτική μας θα είναι πιο απαιτητική στον τρόπο που θα προασπιζόμαστε τα συμφέροντα της ομάδας μας. Κανείς δεν μπορεί να δημιουργεί προβλήματα στον Απόλλωνα».

Έδωσε μάλιστα συνέχεια σ’ αυτό τονίζοντας: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία και βλέπουμε κάποια πράγματα που δεν μας αρέσουν. Δεν έχει να κάνει το θέμα με την ανακοίνωση της ΑΕΛ. Είναι άλλα πράγματα που μας προβληματίζουν. Η διοίκηση έχει γνώση, θα εμπλέξουμε και τον κόσμο για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ