aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν σταματούν τα ρεπορτάζ για τον Ρόνι Λέβι και την Εθνική Ισραήλ

Δεν σταματούν τα ρεπορτάζ για τον Ρόνι Λέβι και την Εθνική Ισραήλ

Η περίπτωση Ρόνι Λέβι και Εθνικής Ισραήλ συνεχίζει να ταλαιπωρεί την Ανόρθωση μιας και σύμφωνα με ρεπορτάζ της χώρας, παραμένει στα μεγάλα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα, κάποια ρεπορτάζ φέρουν τον Ισραηλινό ως το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής.

Διαβάστε επίσης: «Αν αρνηθεί σε μια βδομάδα, θα καλέσουν Λέβι»

Γράφεται ότι η απόφαση θα παρθεί εντός της εβδομάδας, όμως δεν είναι απίθανο να υπάρξει περαιτέρω παράταση μιας και το ζήτημα απασχολεί εβδομάδες τώρα. Για την Ανόρθωση θα είναι μεγάλο πλήγμα αν ο Λέβι αποφασίσει στη μέση της προετοιμασίας να αφήσει την ομάδα για να αναλάβει την Εθνική της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: Άρχισαν, πάλι, με Λέβι αλλά…

Και αυτό καθότι η ομάδα από την Τρίτη (26/6) θα βρίσκεται στη Βουλγαρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, πλησιάζει ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της χρονιάς και η ομάδα χτίζεται με τα δικά του «θέλω». Αν αφήσει τη «Μεγάλη Κυρία» στα κρύα του λουτρού θα πρέπει ο Ανδρέας Παντελή και οι συνεργάτες του να κινηθούν αμέσως για να τον αντικαταστήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ