aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν σκέφτονται τους Βούλγαρους στην ΑΕΚ...

Δεν σκέφτονται τους Βούλγαρους στην ΑΕΚ…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

«Πρώτα Δόξα και μετά Λουντογκόρετς». Αυτό είναι το μήνυμα που «έπεσε» στα αποδυτήρια της ΑΕΚ ενόψει των αμέσως επόμενων υποχρεώσεων. Μπορεί στο βάθος να υπάρχει η αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς που θα κρίνει πολλά όσον αφορά στην ευρωπαϊκή πορεία του συλλόγου, όμως προέχει η αναμέτρηση με τη Δόξα για το πρωτάθλημα.

Και εκεί είναι που έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην ομάδα, μιας και δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα. Ειδικά και με τα προβλήματα που υπάρχουν, ο Ιραόλα θα πρέπει να διαχειριστεί καταλλήλως τις επιλογές που έχει, παρατάσσοντας την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Λαρένα προπονείται με προστατευτική μάσκα και δεν φαίνεται να τον ενοχλεί για την ώρα. Κάτι που πιθανόν να του δώσει ακόμη και φανέλα βασικού στο επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεδομένα εκτός είναι οι Αντωνιάδης, Κάσες, Τρισκόφσκι και Λαμπάν.

Ένα ερώτημα που τίθεται είναι αν θα δούμε στο αρχικό σχήμα τους Γιάννου και Τολεμές. Ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να είναι βασικός στην κορυφή της επίθεσης και ο Γιάννου μάλλον θα αγωνιστεί λίγο πιο πίσω του, κάτι σαν αντι-Τρισκόφσκι. Αν ξεκουραστεί ο Γιάννου, τότε δεν αποκλείεται να παίξει στη μεσαία γραμμή ο Τρουγιόλς και να ξεκινήσει ο Ιωάννου από αριστερά στην άμυνα.

Απ’ εκεί και πέρα δεν προβλέπονται εκπλήξεις, εκτός και αν δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Ασούμπρε. Ένα σενάριο απομακρυσμένο, αλλά όχι απίθανο. Όσον αφορά στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ο Γιάννου αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό της Αυστραλίας με το Κουβέιτ και σκόραρε το δεύτερο γκολ της εθνικής Αυστραλίας στο τελικό 4-0. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο γκολ που σημειώσε με την εθνική του ομάδα. Δεν αποκλείεται αν προλάβει να βρεθεί στη σημερινή προπόνηση. Οι Κύπριοι διεθνείς Ρουσιάς και Χριστοδούλου ολοκλήρωσαν χθες τις υποχρεώσεις τους και επιστρέφουν στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ