aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν... σήκωσε κεφάλι η Γιουνάιτεντ (vids)

Δεν… σήκωσε κεφάλι η Γιουνάιτεντ (vids)

Προηγήθηκε, είχε τον έλεγχο, προδόθηκε από την αμυντική της συμπεριφορά στο πρώτο κόρνερ του αντιπάλου και παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα στα τελευταία 20 λεπτά, έμεινε στο 1-1. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέτυχε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και πήρε μονάχα έναν βαθμό από το ματς με τη Σαουθάμπτον. Από τον Μάρτιο έχει να πάρει «διπλό» η ομάδα του Σόλσκιερ, εξαιρετικός ο Γκαν στην εστία των «αγίων» αφού έσωσε πολλές φάσεις.

Ο αέρας με τον οποίο μπήκε στο παιχνίδι η Σαουθάμπτον κόπηκε… πολύ απότομα, μόλις το 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Ενώ σε πολύ πρώιμο στάδιο της αναμέτρησης η ομάδα του Χάσενχουτλ πίεσε ψηλά και έδειχνε να χαλάει το παιχνίδι της Γιουνάιτεντ, το τρομερό σουτ του Ντάνιελ Τζέιμς από τα όρια της περιοχής και το τρίτο του γκολ στα πρώτα τέσσερα ματς πρωταθλήματος έκαναν το 1-0 για να δώσουν το πάνω χέρι στους «κόκκινους διαβόλους». Αυτό, βοήθησε στην αυτοπεποίθηση της ομάδας του Σόλσκιερ και την προσωρινή υπεροχή, φτάνοντας στις 7 τελικές προσπάθειες μέχρι το ημίωρο, με ελάχιστες όμως ευκαιρίες να είναι τέτοιες που θα μπορούσαν να γίνουν γκολ. Η Σαουθάμπτον μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου ξαναπήρε τη μπάλα λίγο περισσότερο, όμως δεν πέτυχε κάτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε να ελέγχει την αναμέτρηση στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, η Σαουθάμπτον κρατούσε κάτι καλό και φρόντισε μάλιστα να προειδοποιήσει τους παίκτες του Σόλσκιερ. Αρχικά, στο 55′ έπιασε ανοργάνωτη την άμυνα των «κόκκινων διαβόλων» με τον Άνταμς να μην κάνει καλό τελείωμα, στην καλύτερη στιγμή των «αγίων» στο παιχνίδι, ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 58′. Από το πρώτο κόρνερ στο ματς για τους γηπεδούχους, με ένα δεύτερο γέμισμα στην περιοχή, ο Βέστεργκαρντ νίκησε στον αέρα τον Λίντελοφ και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να δώσει μπουστάρισμα με τους Λίνγκαρντ και Μάτιτς να περνούν στο γήπεδο, πήρε και την καλύτερη αφορμή να κυνηγήσει το ματς όταν στο 73′ ο Ντάνσο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για κακό φάουλ στον ΜακΤόμινεϊ, όμως δεν έβρισκε το δρόμο για τα δίχτυα. Μπήκε και ο Γκρίνγουντ στο τελευταίο 10λεπτο, ακολούθησε ασφυκτική πίεση και φάσεις για γκολ, ωστόσο το ματς τελείωσε στο 1-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ