aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν προλαβαίνει τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Δεν προλαβαίνει τη ρεβάνς με την Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ

Παρά το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ ήθελε πάση θυσία να αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Παρίσι, τελικά δεν θα τα καταφέρει.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε τραυματιστεί στο γόνατο στον αγώνα Κυπέλλου με την Καέν, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League, με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου».

Ολο αυτό το διάστημα δούλευε εντατικά προκειμένου να προλάβει τη ρεβάνς με την πρώην ομάδα του. Ο προπονητής του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει πως ο Νεϊμάρ δεν θέλει να απουσιάσει από το εν λόγω παιχνίδι αλλά τελικά όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Κι αυτό διότι μπορεί ναι μεν ο Βραζιλιάνος είναι σε θέση να πάρει κάποια αγωνιστικά λεπτά, αλλά στην Παρί δεν θέλουν να ρισκάρουν με την χρησιμοποίησή του και να τον χάσουν και για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ