aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν παρασύρεται ο Ντούσαν Κέρκεζ

Δεν παρασύρεται ο Ντούσαν Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ βγάζει υγεία, τα παιχνίδι της έχει δράση και ποιότητα, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε αν δεν υπάρξει και συνέχεια. Καλά τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν παρασύρεται, ξέροντας ότι η ομάδα που θέλει να παρουσιάσει έχει δρόμο μπροστά της και χρειάζεται και άλλη βελτίωση. Τα σημάδια είναι θετικά, αλλά ο Βόσνιος τεχνικός δεν μένει σε αυτά. Χρειάζεται να συνεχίσουν οι γαλαζοκίτρινοι στους ίδιους ρυθμούς και αν είναι δυνατόν να τους αυξήσουν, καθώς ακολουθούν και άλλες «εξετάσεις».

Τα τέσσερα ματς που έδωσαν μέχρι τώρα είναι μόνο η αρχή. Αύριο (17.00) θα υποδεχθούν την Αλκή και ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη, όσα εμπόδια και αν συναντήσουν. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΛ πάει φορτσάτη στο ματς με την Αλκή, μετά τις πρώτες επιτυχίες της. Ο τεχνικός της, πλην των γνωστών απόντων (Βοζίνια, Αντάμοβιτς, Φιντέλις), έχει όλους τους άλλους στη διάθεσή του. Σήμερα θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το παιχνίδι με την «Αθάνατη», στο οποίο δεν προβλέπονται αλλαγές και ο Κέρκεζ θα παρατάξει εκτός απροόπτου τους ίδιους έντεκα που άρχισαν απέναντι στην Πάφος FC.

Πιθανότητα υποτίμησης της αντίπαλου δεν υπάρχει και γι’ αυτό ο προπονητής της ΑΕΛ έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Υπάρχει και ο ιδιαίτερος λόγος που καλούνται να προσέξουν, για να μη χάσουν βαθμό ή βαθμούς, καθώς ακολουθεί το ματς στη Λευκωσία με τον ΑΠΟΕΛ και ο στόχος είναι να πάνε χωρίς απώλειες και με την ψυχολογία στα ύψη στο ΓΣΠ. Σε ενδεχόμενο νίκης, οι γαλαζοκίτρινοι θα φτάσουν στο απόλυτο (πέντε στα πέντε), ισοφαρίζοντας το ρεκόρ συνεχόμενων νικών που κρατάνε από τη σεζόν κατάκτησης του πρωταθλήματος το 2012.

Ο Κέρκεζ θα στηριχθεί στον πολύ καλό αμυντικό μηχανισμό, αλλά και στη δραστηριότητα όλων των ποδοσφαιριστών του. Παρά τον τίτλο του φαβορί που θα έχει αύριο η ΑΕΛ, η τεχνική ηγεσία προετοιμάζει με κάθε επιμέλεια τους ποδοσφαιριστές, γιατί απέναντί της θα έχει μια ομάδα, αποφασισμένη να μη χάσει και να κάνει την έκπληξη στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ