aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν παρασύρει κανέναν η πεντάρα

Δεν παρασύρει κανέναν η πεντάρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν χωρά αμφιβολία, πως η Ζάρια κατέφερε να περάσει το εμπόδιο της Σεράγιεβο, αφού στάθηκε και αρκετά τυχερή. Δεν είναι ομάδα, που μπορεί να τρομάξει τον Απόλλωνα και αν οι κυανόλευκοι παρουσιαστούν σοβαροί μπορούν να αποκλείσουν τους Μολδαβούς, όπως έκαναν και με τη Σαξάν το 2015-16.

Κατά σύμπτωση, προπονητής της Σαξάν ήταν ο νυν της Ζάρια, Βλατ Γκόγιαν! Οι Μολδαβοί  φάνηκαν τυχεροί με τους Βόσνιους, για να βρεθούν στην επόμενη φάση, ωστόσο έδειξαν και ορισμένα θετικά στοιχεία που πρέπει να προσεχθούν.

Ακόμη, ούτε τα πέντε γκολ από τη Σιέριφ προχθές δημιουργούν αίσθημα υποτίμησης στον Απόλλωνα. O τεχνικός της Ζάρια άφησε εκτός, οκτώ βασικούς ποδοσφαιριστές! Ο Περικλής Παπαπαναγή, που είδε τη Ζάρια μετέφερε όλα τα στοιχεία στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος  έχει αρχίσει να σχεδιάζει τον τρόπο και το πλάνο της ερχόμενης Πέμπτης.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα έχει άλλες δύο προπονήσεις στη διάθεσή του, μια σήμερα και άλλη μία για να αποφασίσει για τους έντεκα, με τους οποίους θα ξεκινήσει. Όπως έχουν τα δεδομένα, η «πλησιέστερη» ενδεκάδα αυτή την περίοδο, θα είναι η ακόλουθη: O Βάλε κάτω από τα δοκάρια, οι Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ και Σαντάνα στην άμυνα, οι Κυράκου, Σατσέτι και Ντα Σίλβα  στη μεσαία γραμμή και οι Σκέμπρι, Ζελάγια και Μάγκλιτσα στην επίθεση.

Πιθανότητες για να ξεκινήσουν από την αρχή έχουν και ο Πίττας με τον Σαρδινέρο. Οι κυανόλευκοι θα κυνηγήσουν τα γκολ και το αποτέλεσμα, που θα τους δίνει άνεση στον επαναληπτικό στο Κισινάου. Για τον Απόλλωνα θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου, ενώ για τη Ζάρια το τέταρτο, συνεπώς χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση από κάθε άποψη για φθάσει στο επιθυμητό σκορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ