aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν παραιτείται ο Γιάγια Τουρέ

Δεν παραιτείται ο Γιάγια Τουρέ

Σε αντίθεση με πολλά δημοσιεύματα που ισχυρίζονται το αντίθετο, ο Γιάγια Τουρέ δεν φαίνεται διατεθειμένος να εγκαταλείψει την υπόθεση Μάντσεστερ Σίτι, καθώς, ο ίδιος φέρεται να συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις προπονήσεις με τους «πολίτες».

Μπορεί ο νέος τεχνικός της ομάδας, Πεπ Γκουαρδιόλα να κατέστησε σαφές ότι δεν υπολογίζει τον 33χρονο Ιβοριανό μέσο αποκλείοντάς τον από τη λίστα των 21 ποδοσφαιριστών που έχει δηλωθεί για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να «κάτσει» στο συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι (Ιούλιο του 2017).

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Τουρέ έφτασε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ίντερ, ενώ υπήρξαν και προτάσεις από ομάδες της Κίνας, δίχως τελικά, όμως, να υλοποιηθεί κάποια από τις παραπάνω συμφωνίες.

Επιπλέον, αξίζει να θυμίσουμε ότι ένας βασικός λόγος που ώθησε τον Αφρικανό χαφ να αφήσει την Μπαρτσελόνα για να έρθει στο «Έτιχαντ» το καλοκαίρι του 2010 ήταν η μη προτίμησή του ως βασική επιλογή από τον τότε τεχνικό των «μπλαουγκράνα» και νυν της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται ότι ο Τουρέ δεν το βάζει κάτω και θα προσπαθήσει μεσούσης της χρονιάς να μεταπείσει τον Καταλανό κόουτς για την επιλογή του να τον παραγκωνίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ