aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν παραιτείται από την Μπενφίκα ο Ζόρζε Ζεσούς

Δεν παραιτείται από την Μπενφίκα ο Ζόρζε Ζεσούς

Καμία διάθεση παραίτησης δεν έδειξε ο  Ζόρζε Ζεσούς, παρά το νέο στραβοπάτημα της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα με την Φαρένσε (0-0) και την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του.

Οι «Αετοί» έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Φαρένσε, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα κι έτσι έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση και να ισοβαθμήσει με την Πόρτο.

Το τελευταίο διάστημα ασκείται πίεση από τους οπαδούς της Μπενφίκα για την απόλυση του  Ζόρζε Ζεσούς, ωστόσο ο ίδιος μέσω των δηλώσεων του, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως δεν είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Κάθε παιχνίδι έχει μια διαφορετική ιστορία. Είναι αλήθεια ότι είμαστε 15 βαθμούς από την πρώτη θέση, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι η ομάδα δημιουργεί τεράστιες ευκαιρίες να σκοράρει. Ξέρουμε από πού προέρχεται το πρόβλημά μας.

Χάσαμε δύο ακόμη βαθμούς, γιατί είμαστε μια ομάδα που αναζητά τη νίκη. Δημιουργήσαμε δέκα ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις ολοκληρώσουμε. Λείπει ένας παίκτης για να βάλει την μπάλα στα δίκτυα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ