aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν παραδίδεται ποτέ!

Δεν παραδίδεται ποτέ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τον Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο του, ο Απόλλων παλεύει τα παιχνίδια του μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Το επιβεβαίωσε προχθές, που κατάφερε να ορθώσει το ανάστημά του και να δικαιολογήσει πως δεν ήταν τυχαία η πρόκρισή του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα, αν θα μπορέσει να κάνει το θαύμα (για τέτοιο πρόκειται) και να προχωρήσει παρακάτω, θα φανεί στο παιχνίδι με τη Λιόν στην επόμενη αγωνιστική, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι (που νίκησαν 3-0 την Έβερτον) έχουν από οκτώ βαθμούς, με τον Απόλλωνα να είναι στους τρεις, οπόταν, ας μην κρυβόμαστε, είναι εξαιρετικά δύσκολο να φθάσει στην πρόκριση.

Για την ώρα όλοι απολαμβάνουν τον βαθμό επί άλλης μιας μεγάλης ομάδας, της καλύτερης του ομίλου. Οι κυανόλευκοι με πολύ μεγάλη προσπάθεια και πάθος, που ξεσήκωσε τους 5.500 οπαδούς τους, κατάφεραν να φθάσουν στην ισοφάριση και το 1-1 αποτελεί μια σπουδαία επιτυχία. Το γκολ του Ζελάγια κράτησε αήττητο τον Απόλλωνα στη φετινή διοργάνωση στα εντός έδρας παιχνίδια του. Η ομάδα του Αυγουστή πήρε την ισοπαλία με αντίπαλο την ποιοτική Αταλάντα, με τους παίκτες της ομάδας της Λεμεσού να τα έχουν και με τη διαιτησία, κυρίως για τον μη καταλογισμό πέναλτι λίγο πριν το γκολ της ισοφάρισης.

Στο τέλος, όμως, άρπαξαν την μπουκιά από το στόμα των Ιταλών και τα χαμόγελα ήταν διάπλατα στις τάξεις των κυανόλευκων. Θαυμασμός και για την προσπάθεια του Απόλλωνα, που πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Ήταν όλοι τους γενναίοι και απίστευτα ικανοί να τα βγάλουν πέρα με έναν αντίπαλο με ποδοσφαιριστές πολλών εκατομμυρίων. Θα μπορούσε και πιο νωρίς να είχε ισοφαρίσει ο Απόλλων, ενώ καταγράφεται ως καθοριστική η απόκρουση του Βάλε στο σουτ του Ορσολίνι στο 86’.

Όλοι έβαλαν το χεράκι τους για να πάρει πανάξια τον βαθμό της ισοπαλίας. Τα πανηγύρια, όμως, έχουν κοπάσει και ήδη κοιτάζουν την επόμενη μέρα και το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, στο οποίο οι κυανόλευκοι έχουν έναν και μοναδικό στόχο, να συνεχίσουν απ’ εκεί που έμειναν με την Αταλάντα και να πάρουν το «διπλό» στο «ΑΕΚ Αρένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ