aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν παραχωρείται στην Άρσεναλ ο Ζάχα

Δεν παραχωρείται στην Άρσεναλ ο Ζάχα

Μπορεί αρκετά δημοσιεύματα να παρουσίαζαν τον Βίλφριντ Ζάχα υποψήφιο αντικαταστάτη του Αλέξις Σάντσες στην Άρσεναλ, φημολογία η οποία ωστόσο δεν έχει βάση. O Ιβοριανός στράικερ της Κρίσταλ Πάλας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο ισόπαλο 0-0 της ομάδας του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και μετά το φινάλε του ματς  ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά σενάρια που τον εμπλέκουν τόσο με τους «κανονιέρηδες» όσο και με τους «πολίτες» σχολίασε λακωνικά στο BBC.

«Ναι, θα μείνω στην ομάδα», ενώ σχετικά με το ματς κόντρα στους πρωτοπόρους της Πρέμιερ Λιγκ προσέθεσε: «Είναι εξαιρετικά σημαντικό αποτέλεσμα για την αυτοπεποίθησή μας. Ξέρω πόσο ταλέντο υπάρχει σε αυτή την ομάδα και αν κάνουμε όλοι καλά τη δουλειά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δουλέψαμε σκληρά για αυτό το βαθμό και πρέπει να αγωνιστούμε στη συνέχεια όπως σήμερα με τη Σίτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ