aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν πάνε πουθενά Μέσι και Ινιέστα…»

«Δεν πάνε πουθενά Μέσι και Ινιέστα…»

Μέσι και Ινιέστα δε το κουνάνε από το «Καμπ Νου» και την ομάδα της Μπαρσελόνα, όπως διαβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Αριέντο Μπραΐντα, τελειώνοντας ουσιαστικά όλα τα σενάρια περί αποχώρησης των δυο ποδοσφαιριστών. «Ο Ινιέστα στη Γιουβέντους; Όχι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Κανένας παίκτης μας δεν είναι προς πώληση», ήταν τα πρώτα λόγια του 71χρονου παράγοντα.

«Όσο για τα όποια σενάρια ακούγονται για τον Μέσι ούτε και εκείνα αντιστοιχούν στην πραγματικότητα πρέπει να πω. Ο Λιονέλ είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και ο σύλλογος βρίσκεται στη καρδιά του», σημείωσε στη συνέχεια ο Μπραΐντα, ολοκληρώνοντας ένα μίνι σίριαλ των τελευταίων βδομάδων γύρω από το μέλλον του Αργεντινού με πρωταγωνίστρια τη Μάντσεστερ Σίτι.

Τέλος, μίλησε με… αινιγματικό ύφος και για την περίπτωση του Φελίπε Κουτίνιο: «Το μόνο, το οποίο μπορώ να πω είναι ότι η Μπαρσελόνα είναι ένα τεράστιο κλαμπ, προσπαθεί να βρίσκεται στην κορυφή και πάντα να φέρνει κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Το μετεγγραφικό παζάρι κρύβει συνεχώς εκπλήξεις…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ