aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν παίζουμε στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται μεγάλο ρόστερ, είμαι ευχαριστημένος»

«Δεν παίζουμε στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται μεγάλο ρόστερ, είμαι ευχαριστημένος»

Το πρωί της Τετάρτης (10/10) o Γενικός Οργανωτικός του Συνδέσμου Προπονητών, Τάσος Κυριάκου παρέδωσε στον προπονητή της ΑΕΛ Ντούσαν Κέρκεζ, το έπαθλο του winmasters Προπονητή του Μήνα, για το Σεπτέμβριο. Ο Βόσνιος κόουτς αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στη σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών που γίνεται κάθε μήνα, για τέταρτη διαδοχική χρονιά.

Στο πλαίσιο της βράβευσης ο Τάσος Κυριάκου είπε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή να βραβεύω τον Ντούσαν. Υπήρξε ποδοσφαιριστής μου. Τον ξέρω και αγωνιστικά αλλά και ως άνθρωπο και χαρακτήρα. Έχει ήθος. Είχε ηγετικά χαρακτηριστικά και τον καιρό που ήταν ποδοσφαιριστής. Τα αποτελέσματα, η εικόνα της ΑΕΛ, μου δίνουν το δικαίωμα να πιστεύω πως τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και ως προπονητής. Χαίρομαι και είναι τιμή μου που τον βραβεύω».

Από την πλευρά του ο κ. Κέρκεζ σημείωσε: «Πρώτα να ευχαριστήσω τον κ. Τάσο. Ήταν προπονητής μου και είναι όμορφο να σε τιμάει ο προπονητής σου. Θέλω να ευχαριστήσω το Σύνδεσμο Προπονητών και όλους τους προπονητές που με ψήφισαν. Αυτή η βράβευση είναι ομαδική. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές μου που έκαναν όλη τη δουλειά για να αναδειχθώ winmasters Προπονητής του Μήνα».

Σε ερώτηση για τους φετινούς στόχους της ΑΕΛ είπε: «Από την αρχή στόχος ήταν να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτό δεν θα το αλλάξουμε μετά από πέντε παιχνίδια. Σίγουρα θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε που θα είμαστε».

Σχετικά με το αν η ομάδα έχει το βάθος στο ρόστερ για να ανταποκριθεί σε ένα πρωτάθλημα 32 αγώνων, ανέφερε: «Ναι είμαι σίγουρος ότι έχουμε το ρόστερ για αυτό το πρωτάθλημα. Δεν παίζουμε στην Ευρώπη και έτσι δεν χρειάζεται μεγάλο ρόστερ. Είμαι ευχαριστημένος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ