aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για τον Κωστή»

«Δεν οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για τον Κωστή»

Στον Super Sport (104.0) μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος και αναφέρθηκε στον Ιωάννη Κωστή τονίζοντας πως δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Αρχικά ανέφερε: «Το σωματείο μας έδωσε άδεια στον ποδοσφαιριστή να μεταβεί με τον εκπρόσωπο του για να διαπραγματευτούν το συμβόλαιο του. Αυτό που μπορούμε να διαβεβαιώσουμε είναι ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Βρίσκονται σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Υπάρχει μια πολύ καλή βάση, είμαστε σε καλό δρόμο και αναμένουμε ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το αν θα γίνει άλλη προσθήκη στο ρόστερ με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κωστή: «Έχει κλείσει το ρόστερ βάσει των οικονομικών δεδομένων που έχουμε. Ο προπονητής έχει ένα προϋπολογισμό στα χέρια του και κινείται με βάση αυτόν. Τα χρήματα που θα πάρουμε για τη μεταγραφή του Κωστή, θα δούμε πως θα τα χρησιμοποιήσουμε. Δεν θα μπουν όμως, χρήματα για αυτή τη μεταγραφική περίοδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ