aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν ολοκληρώθηκε η κλήτευση του Κετσπάγια»

«Δεν ολοκληρώθηκε η κλήτευση του Κετσπάγια»

Η έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας και προστασίας του Αθλητισμού για το παιχνίδι Ανόρθωση – Απόλλων συνεχίζεται και μάλιστα έχουν καταθέσει σχεδόν όλα τα πρόσωπα που έχουν κλητευθεί, υποστήριξε μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) o Xάρης Σαββίδης.

Το μέλος της Επιτροπής και ανακριτής στις υποθέσεις που διερευνώνται μιλώντας στην εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα του «Goal» ότι ο επιδότης-κομιστής της κλήτευσης του Κετσπάγια πήγε στα γραφεία της Ανόρθωσης και τον αναζητούσε το μεσημέρι της ημέρας που η ομάδα της Αμμοχώστου αγωνιζόταν στη Βασιλεία για το Γιουρόπα Λιγκ ανέφερε πως έγινε προσπάθεια κλήτευσης του Γεωργιανού προπονητή αλλά δεν κατέστη δυνατό λόγω των περιοριστικών μέτρων και άλλων λόγων.

«Το δημοσίευμα αυτό δεν το διάβασα το ακούω τώρα όμως. Σε μένα διαβιβάστηκε πως σε ΜΜΕ αναφέρεται πως ο Κετσπάγια αναζητήθηκε ο μόνο κατά το χρόνο που έλειπε η αποστολή της Ανόρθωσης στην Ελβετία. Η αλήθεια είναι ότι, όταν δίνονται κλήσεις προς επίδοση ενεργοποιείται ένας μηχανισμός και είναι δουλειά των επιδοτών. Η Επιτροπή ενημερώνεται από τους επιδότες κατά πόσο εκτελέστηκε η επίδοση. Σε ό,τι αφορά στον Κετσπάγια η ενημέρωση που είχαμε σε διαφορετικούς χρόνους, έγινε προσπάθεια επίδοσης, δεν ήταν εύκολο και δεν ολοκληρώθηκε η κλήτευσή του λόγω και των περιοριστικών μέτρων και άλλων λόγων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: «Το βίντεο του Λόρια ήταν ένα στοιχείο, κατέθεσαν σχεδόν όλοι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ