aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν μένει αδιάφορη για δανεικούς παίκτες

Δεν μένει αδιάφορη για δανεικούς παίκτες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένα ακραίο επιθετικό και έναν στόπερ χρειάζεται η Νέα Σαλαμίνα ώστε να θεωρείται προσωρινά συμπληρωμένο το ρόστερ της, αφού ως γνωστόν περιθώρια για προσθαφαιρέσεις θα υπάρχουν μέχρι το τέλος του τρέχοντος καλοκαιριού. Ο Λιάσος Λουκά θα έχει σχεδόν ένα μήνα μπροστά του για να αξιολογήσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό το ρόστερ και αν προκύψουν «παραφωνίες», θα προβεί έγκαιρα σε διορθωτικές κινήσεις.

Η επιτροπή προγραμματισμού ακόμη δεν ξεχώρισε κάποιους ποδοσφαιριστές από αυτούς που προτάθηκαν για τις θέσεις όπου χρειάζεται κάλυψη, ενώ υπάρχει αναμονή και για παίκτες τους οποίους πιθανότατα κάποιες από τις μεγάλες ομάδες να θέλουν να παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού. Αν οι ερυθρόλευκοι κρίνουν πως μπορεί να γίνει και με αυτό τον τρόπο η δουλειά τους, δεν αποκλείεται να αποκτηθούν δανεικοί παίκτες για να κλείσουν οι «τρύπες».

Υπενθυμίζουμε πως στην προχθεσινή πρώτη «ανοικτή» προπόνηση της Νέας Σαλαμίνας, γνωστοποιήθηκε πως ο μέσος από τη Σιέρα Λεόνε Ιμπραΐμ Καμπά, είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αμμοχώστου. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία από δοκιμαστικά τις τελευταίες δύο περίπου εβδομάδες και οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν στην απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, συνεχίζει τα δοκιμαστικά ο Σλοβένος στόπερ Μπέντζα Μισίμοβιτς, ενώ στην αξιολόγηση προστέθηκε και ένας μεσοαμυντικός από το Μάλι, ονόματι Σιντιμπέ. Ο Λουκά θα τους δει αξιολογήσει και στο σημερινό φιλικό με τον Ερμή και με Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο. Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με τους «φτεροπόδαρους» στις 18:00 στο γήπεδο του ΑΣΙΛ «Γρηγόρης Αυξεντίου» (δίπλα από Καμάρες Λάρνακας), ενώ για το τεστ με τους μαυροπράσινους θα υπάρξει ενημέρωσε πολύ σύντομα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, υπενθυμίζουμε πως μας θα μεταβεί στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και συγκεκριμένα στην Βουλγαρία, την ερχόμενη Δευτέρα (17/07) και θα παραμείνει στη βαλκανική χώρα μέχρι τις 29 του τρέχοντος μηνός. Εκεί θα αγωνιστεί και σε τρία φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ