aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν μας απασχολεί το θέμα του Λέβι»

«Δεν μας απασχολεί το θέμα του Λέβι»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Passing game». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προγραμματισμό και τις μετεγγραφές της ομάδας (Κατσιαράβα, Φελγκέιρας, Γκιουρίς), επισήμανε ότι συνεχίζεται κανονικά η προπώληση των διαρκείας ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις πρόσφατες αλλαγές της ΚΟΠ για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή.

Για τις μετεγγραφές τόνισε: «Δεν έχει προγραμματιστεί ακόμα η κάθοδος του Φελγκέιρας, αλλά είναι κάτι που θα διευθετηθεί ακόμα και σήμερα για να έρθει στο νησί μας. Έχει στείλει ένα υπογραμμένο προσύμφωνο, έχει μείνει μόνο η υπογραφή του. Με τον Κατσιαράβα έχουν πέσει οι υπογραφές και αποτελεί ήδη την δεύτερη μας μετεγγραφή μετά το Νικόλα Εγγλέζου. Εφόσον προκύψουν οι υπογραφές με τον Φελγκέιρας θα προχωρήσει και η ενίσχυση με τον δεύτερο τερματοφύλακα, που θα είναι κάτω των 22 ή κάποιος Κύπριος. Προτεραιότητα παραμένουν οι ακραίοι επιθετικοί αλλά δεν αποκλείω κάτι. Μέχρι την επόμενη βδομάδα αναμένουμε την απάντηση της Όρενμπουργκ και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα κλείσει θετικά το θέμα με την ανανέωση συμβολαίου του Γκιουρίς».

Διαβάστε επίσης: Θέλει αρκετό ρευστό και λέει «όχι» για ανταλλαγή παικτών

Για την «υπόθεση» Λέβι πρόσθεσε: «Δεν μας αγχώνει και ούτε μας απασχολεί το θέμα του Λέβι, ο ίδιος επικοινώνησε με τον πρόεδρο και αναμένεται στην Κύπρο για να αρχίσουν οι προπονήσεις. Συν τοις άλλοις, καθημερινά δίνει την δική του συγκατάθεση για τους παίκτες που προσθέτονται στο ροστερ οπόταν δεν έχουμε κανένα λόγο να ανησυχούμε».

Για το συμβόλαιο του Κατσιαράβα είπε: «Το συμβόλαιο του Κατσιαράβα έχει ισχύει από τις 2 Ιουλίου και μετά αλλά θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε σε ενέργειες για να καταφέρουμε να τον έχουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα».

Διαβάστε επίσης: Τα μέχρι σήμερα δεδομένα με Γκιουρίς και Λαβόρδε

Όσο αφορά τα διαρκείας ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πολύ κοντά στο να ανανεώσουμε τα πρώτα 200 διαρκείας. Είναι ικανοποιητικός αριθμός, αλλά αρκετοί περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις μετεγγραφές. Έχουμε ως στόχο να ξεπεράσουμε το περσινό αριθμό (3.800).

Για τις τροποποιήσεις της ΚΟΠ όσο αφόρα το Κύπριο ποδοσφαιριστή ανέφερε: «Η Ανόρθωση θέλει να προωθήσει τους Κύπριους ποδοσφαιριστές, καμία ομάδα δεν μπορεί να πετύχει τους στόχους της χωρίς ποιοτικούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Το γεγονός όμως ότι αυτές οι αποφάσεις έγιναν λίγους μήνες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Είναι μια τεράστια συζήτηση και έχουν σταλεί οι προτάσεις μας. Θεωρώ ότι αυτή η αλλαγή έπρεπε να γίνει την μεθεπόμενη χρονιά με σκοπό οι ομάδες να έχουν χρόνο να προετοιμαστούν. Πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε, μια τέτοια αλλαγή ίσως να μειώσει την ποιότητα του πρωταθλήματος μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ