aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν... λυγίζει με τίποτα η Λίβερπουλ! (video)

Δεν… λυγίζει με τίποτα η Λίβερπουλ! (video)

Έδειξε τρομερό χαρακτήρα! Παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο… δεν βλεπόταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Λίβερπουλ «αναγεννήθηκε» στο δεύτερο και κατάφερε να φέρει τούμπα την αναμέτρηση με τη Σουόνσι, επικρατώντας μέσα στο «Λίμπερτι» με σκορ 2-1!

Εξαιρετική αντίδραση από τους «κόκκινους» στην επανάληψη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Φιρμίνο στο 53′ και να ολοκληρώσουν την ανατροπή με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλνερ στο 84′!

Εντελώς αντίθετη η εικόνα τους στο πρώτο μέρος, με τους Ουαλούς να παίρνουν το προβάδισμα στο 8΄με τον Φερ και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για ακόμη ένα τέρμα.

Το ματς:

Δεν ήταν η μέρα της. Η «καταιγιστική» Λίβερπουλ των προηγούμενων αγωνιστικών… απουσίαζε στο πρώτο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τη Σουόνσι και- όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις- το πλήρωσε!

Κουρασμένους να τους πεις; «Κομπλαρισμένους» από την εξαιρετική οργάνωση των Ουαλών; Όπως και να’χει οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ δεν ήταν στη μέρα τους. Ελάχιστες καλές στιγμές, ατυχία με τον τραυματισμό του Λαλάνα… Μόνο ο Μανέ πάλευε… με τα θηρία, αλλά και αυτός μόνος του δεν μπόρεσε να κάνει πολλά.

Από τη μεριά τους , οι γηπεδούχοι – καλά οργανωμένοι όπως γράψαμε παραπάνω- έχασαν απίστευτη ευκαιρία στο 5′ με τον Μπαστόν, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Φερ… ρέφαρε βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ (υποψία για οφσάιντ). Λογικό στα επόμενα λεπτά οι «κύκνοι» να ρίξουν το βάρος στην άμυνα, αν και σε κάθε ευκαιρία έτρεχαν στην κόντρα για ακόμη ένα γκολ. Ο Μπαστόν έχασε ξανά σημαντική ευκαιρία για το 2-0, αλλά ευτυχώς για την ομάδα του το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς αλλαγές.

Εντελώς διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος. Προφανώς τα… γκάζια του Κλοπ «ξύπνησαν» τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι μπήκαν πολύ καλύτερα στην επανάληψη. Πίεσαν από νωρίς και κατάφεραν στο 53′ να φέρουν το ματς στα ίσα με την κεφαλιά του Φιρμίνο.

Αναγέννηση! Οι «κόκκινοι» άρχισαν να πιστεύουν ξανά στα πόδια τους και πίεσαν για την ολική ανατροπή. Επιθέσεις από τα δεξιά, τα αριστερά, από παντού… Η Σουόνσι προσπαθούσε με όσες δυνάμεις είχαν οι ποδοσφαιριστές της να γλιτώσει. Περιττό φυσικά να αναφέρουμε ότι με την ορμή των φιλοξενούμενων, οι παίκτες του Γκουιντολιν οπισθοχώρησαν μαζικά.

Από τη μεριά της ,η Λίβερπουλ δεν σταμάτησε λεπτό να πιέζει και να ψάχνει το δεύτερο γκολ, ακόμη και προς το φινάλε που ήταν εμφανές ότι έμενε από δυνάμεις! Η επιμονή της αυτή, μάλιστα, τη δικαίωσε, αφού στο 84′ ο Ράνχελ υπέπεσε σε πέναλτι και ο Μίλνερ δεν έχασε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή! Σούπερ διπλό για τους μαχητές του Κλοπ!

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νότον, Αμάτ, Φαν Ντερ Χορν, Ράνχελ, Μπριτον (63′ Κι), Κορκ, Φερ (72′ Φάλτον), Σίγκουρντσον, Ράουτλετζ (62′ Μπάροου), Μπόρχα

Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Λόβρεν, Μάτιπ, Μίλνερ, Χέντερσον, Βαϊνάλντουμ (85′ Tσαν), Λαλάνα (23′ Στάριτζ), Μανέ, Κουτίνιο, Φιρμίνο (85′ Οριγκί)

Swansea 1 – 2 Liverpool Highlights от GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ