aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν κρατιέται η Μπαρσελόνα (video)

Δεν κρατιέται η Μπαρσελόνα (video)

«Σκότωσε» τη Ρεάλ στο 92’, στην Οσασούνα θα «κολλούσε»; Η Μπαρσελόνα παρουσιάστηκε αφιονισμένη στο Καμπ Νου, διαλύοντας την ομάδα της Παμπλόνα με το εμφατικό 7-1. Κάπως έτσι, η ομάδα του Λουίς Ενρίκε ανέβηκε στους 78 βαθμούς και το +3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει αυτή την ώρα κόντρα στη Λα Κορούνια και έχει και ματς λιγότερο.

Ο Μέσι «ευχαρίστησε» για την αποθέωση που του χάρισαν οι φίλοι της Μπάρτσα, αφού με προσωπική ενέργεια στο 12’ άνοιξε το σκορ. Στο 30’ ήρθε και το δεύτερο τέρμα από πλευράς γηπεδούχων, με τον Αντρέ Γκόμες να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Προς στιγμήν οι φιλοξενούμενοι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση –όταν στο 48’ μείωσε ο Ρομπέρτο Τόρες- όμως η συνέχεια ήταν… καταιγιστική!

Αντρέ Γκόμες στο 57’, Μέσι στο 61’, Αλκάθερ στο 64’, Μασεράνο στο 67’ (πρώτο του γκολ με τους μπλαουγκράνα ύστερα από 319 παιχνίδια!) και Αλκάθερ στο 86’ για το… κερασάκι στη τούρτα «υπέγραψαν» την εύκολη και άνετη επικράτηση για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, η οποία μάχεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ