aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν κερδίζει με… τίποτα η Μπαρσελόνα του Βαλβέρδε! (vid)

Δεν κερδίζει με… τίποτα η Μπαρσελόνα του Βαλβέρδε! (vid)

Η κάκιστη εικόνα της Μπαρτσελόνα στα τελευταία ματς συνεχίστηκε και σήμερα. Οι Καταλανοί παρουσιάστηκαν κάτι παραπάνω από μουδιασμένοι, και δεν μπορούσαν να κάνουν την Αθλέτικ έστω να… ανησυχήσει. Ο Βαλβέρδε άφησε τον Μέσι στον πάγκο και η Μπάρτσα δεν… τσουλουσε καθόλου (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την απελπιστική εικόνα των Μπλαουγκράνα και πάγωσαν το Καμπ Νου στο 41′, με κοντινή προβολή του Ντε Μάρκος. Το 0-1 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το πράγμα δεν πήγαινε άλλο. Το παιχνίδι φώναζε… Μέσι, και ο Βαλβέρδε τον έβαλε στη θέση του Βιντάλ, στο 55′. Έκτοτε, η Μπρατσελόνα βελτιώθηκε, και έπεσε δύο φορές πάνω στο δοκάρι, με σουτάρες του Κουτίνιο στο 62′, και του Μέσι στο 77′. Τελικά, η λύση ήρθε από τον Μουνίρ στο 84′, μετά από διπλή προσπάθεια του Μέσι.

Ο Ράκιτιτς έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στο 91′, βλέποντας το πλάσε του να φεύγει έξω! Οι Μπλαουγκράνα δεν κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή και πέταξαν στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς, καθώς το βράδυ κάποια εκ των Ρεάλ και Ατλέτικο θα έχει απώλεια βαθμών, ή ακόμη και οι δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ