aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν καταλάβαινα τι έλεγε ο Φέργκιουσον!»

«Δεν καταλάβαινα τι έλεγε ο Φέργκιουσον!»

Ο Γάλλος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρώην της Γιουβέντους Πολ Πογκμπά, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Esquire», ένα χρόνο μετά την μετεγγραφή του από τους «μπιανκονέρι» στους «κόκκινους διαβόλους», που παραμένει μέχρι σήμερα η ακριβότερη μετακίνηση ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Ο γεννημένος στις 15 Μαρτίου του 1993 χαφ μίλησε για την προσωπική του ζωή, πως βίωσε τη μετεγγραφή του και το τεράστιο ποσό που δόθηκε για αυτόν, την ομάδα του, προχώρησε όμως και σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση αναφερόμενος στον θάνατο του πατέρα του, στη σχέση με τη μητέρα του αλλά και σε μία δεύτερη «κρυφή» καριέρα που ονειρεύεται.

Για τον θάνατο του πατέρα του: «Ο θάνατός του με βοήθησε να καταλάβω πως πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή μέχρι το τέλος, διότι σε μία στιγμή μπορεί να αλλάξουν όλα. Ο πατέρας μου ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, πολύ καλός, διασκεδαστικός και με μεγάλο ενδιαφέρον. Ένας τέλειος πατέρας και είμαι περήφανος που είμαι γιος του»!

Για τις αγαπημένες του ταινίες και τη σχέση του: «Οι αγαπημένες μου ταινίες με τίτλους είναι το Pulp Fiction, o Μονομάχος, και το Scarface. Θα μου άρεσε να γίνω ο νέος Ντέινζελ Ουάσιγκτον, αυτή τη στιγμή όμως είμαι αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Δεν έχω χρόνο για μόνιμη σχέση, η μητέρα μου είναι η κοπέλα μου, ελπίζω όμως κάποια μέρα να βρω τη σωστή γυναίκα».

Για τους αμφισβητίες: «Πολλοί μας χαρακτήρισαν τη χειρότερη ομάδα του κόσμου. Εμείς όμως κερδίσαμε τρία τρόπαια! Ο κόσμος μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είμαστε οι χειρότεροι; Εντάξει το δέχομαι. Αν παίζεις το καλύτερο ποδόσφαιρο και δεν κερδίζεις τίποτα, κανείς δεν σε θυμάται. Αυτό που μένει είναι οι τίτλοι κι εμείς έχουμε ήδη τρεις»!

Για το γεγονός πως είναι η πιο ακριβή μετεγγραφή: «Η ετικέτα αυτή δεν επηρέασε την απόδοσή μου διότι το ξέχασα μετά από μία εβδομάδα. Πολλοί λένε πως είμαι υπερεκτιμημένος».

Όσον αφορά στην προηγούμενη θητεία του στη Γιουνάιτεντ και στη σχέση του με τον Άλεξ Φέργκιουσον: «Δεν καταλάβαινα κουβέντα από αυτά που έλεγε! Έφυγα διότι ήθελα να παίζω. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ