aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν ήξερα ότι ήταν τον Μπολτ. Όλοι οι Τζαμαϊκανοί είναι ίδιοι»

«Δεν ήξερα ότι ήταν τον Μπολτ. Όλοι οι Τζαμαϊκανοί είναι ίδιοι»

Ο Γιουσέιν Μπολτ πέρασε «καυτό» βράδυ με 20χρονη Βραζιλιάνα φοιτήτρια, οι σχετικές φωτογραφίες κάνουν το γύρο του κόσμου και η ίδια δηλώνει ότι δεν κατάλαβε ποιος είναι!

Η Τζένι Ντουάρτε πρέπει να πέρασε σούπερ με τον Τζαμαϊκανό σπρίντερ κι έτσι έστελνε φωτογραφίες τους σε φίλες της. Και οι φωτογραφίες κατέληξαν σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ και λίγες ώρες αργότερα πως γιόρτασε ο θρύλος του στίβου τα 30α γενέθλιά του.

«Είναι πολύ αρνητικό όλο αυτό. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω διάσημη. Πεθαίνω από ντροπή. Δεν ήταν κάτι φοβερό. Ήταν κάτι απλό, συνηθισμένο. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην μπλέξω ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Αυτός με πρωτοείδε. Έστειλε έναν σεκιούριτι να με φωνάξει. Μιλήσαμε για λίγο. Αλλά εκείνη τη στιγμή δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτός, επειδή ήταν πολύ Τζαμαϊκανοί που έμοιαζαν μεταξύ τους» είπε η Ντουάρτε, που τώρα θέλει να ανοίξει η γη και να την καταπιεί.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ