aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν ήθελα να προκαλέσω...»

«Δεν ήθελα να προκαλέσω…»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Ιβάν Μπανταλόφσκι. Ο Βούλγαρος αμυντικός μίλησε στην ιστοσελίδα sportal.bg σχετικά με την παλιά του ομάδα, αλλά και για τη μεταγραφή του στην Ανόρθωση.

Οι δηλώσεις: «Από το ξεκίνημα μου στη Βερέγια συμφωνήσαμε πως θα βοηθούσα την ομάδα σε αυτή τη σεζόν και ακολούθως θα προσπαθούσα να βρω μια ομάδα στο εξωτερικό. Υπήρχαν αρκετές κρούσεις, από Κροατία, Βέλγιο, Τουρκία και ΗΠΑ, αλλά όχι πρόταση. Πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε η Ανόρθωση, που έδειξε πως με ήθελε με κάθε κόστος. Μετά από αρκετές συζητήσεις, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση. Μετά από αρκετές διαβουλεύσεις, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση. Όλα έγιναν το βράδυ μετά το παιχνίδι με τη Λέφσκι. Βρεθήκαμε με τον πρόεδρο της Ανόρθωσης για δείπνο και εκεί αποδέχτηκα και υπέγραψα για 1+1 χρόνια».

Σχετικά με το περιστάτικο που με την μπύρα ανέφερε: «Δεν ήθελα να προκαλέσω. Είναι αλήθεια ότι ήπια μια μπύρα που έπεσε στο έδαφος. Mου την έριξαν και είναι μέρος του παιχνιδιού. Γνωρίζω πως είμαι ανεπιθύμητος στους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ  μετά που αγωνίστηκα στην ομάδα τους και έγινα αρχηγός της. Φυσικά και ακούω τις προσβολές για το πρόσωπό μου, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Το γεγονός ότι τους ισοφάρισα, τους εκνεύρισε ακόμη περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ