aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν ήταν τυχαία η δήλωση του Τιμούρ»

«Δεν ήταν τυχαία η δήλωση του Τιμούρ»

Εμφανώς ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα (3-1) είναι όλοι στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Ο Σάββας Πηλακούτας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM, 104.0) υπογράμμισε ότι κανείς από τους ποδοσφαιριστές δεν υστέρησε, ενώ στάθηκε στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Αρχικά ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Απέναντι σε ένα πληγωμένο αντίπαλο που έψαχνε στο παιχνίδι να πάρει τη νίκη. Αυτό που τονίζαμε, είναι πως έπρεπε να παρουσιάσουμε ένα παρόμοιο αγωνιστικό πρόσωπο με την Πάφο και ξέραμε ότι είναι μεγαλύτερο το εμπόδιο. Αυτό πράξαμε στο γήπεδο. Με συνεχή τρεξίματα, με πίεση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ήταν πολύ καλή εμφάνιση από όλους. Κανένας δεν υστέρησε. Είχαμε έναν Ράγιος σε εκπληκτική μέρα, και γενικά η εμφάνιση μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τόσο για την προσπάθεια, όσο και για το αποτέλεσμα. Μας δίνει ψυχολογία εν όψει της συνέχειας».

Για το τι σημαίνει η νίκη και η πρωτιά: «Αυτό που σημαίνει, είναι πως η δουλειά που έγινε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αποδίδει καρπούς. Το υπογράμμισε και ο προπονητής στη συνέντευξη τύπου. Όλα αυτά που δουλεύτηκαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να παρουσιάζονται στον μέγιστο βαθμό. Το είπε και ο αντίπαλος προπονητής ότι η Ανόρθωση ήταν κερδισμένη στις μονομαχίες. Σαφώς και αυτή η παρουσία μας αφήνει ικανοποιημένους, όπως και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Πάνω από 6000 κόσμος».

Για τον κόσμο: «Η δυναμική παρουσία και στήριξη. Είτε με τον Ολυμπιακό παίζαμε χθες, είτε με τον Απόλλωνα, ο κόσμος θα ήταν ο ίδιος».

Για το αν μπορεί η Ανόρθωση να πάρει τον τίτλο: «Έδειξε κάποια στοιχεία ως ομάδα που μας κάνει να αισιοδοξούμε. Παρόμοια ερώτηση δέχθηκε και ο προπονητής μας. Εμείς θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Και πλέον ξεκινά η προετοιμασία για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα στην Ομόνοια».

Για τη δήλωση του Τιμούρ ότι ήξερε πως θα κέρδιζε η Ανόρθωση: «Δεν ήταν τυχαία η δήλωσή του. Έβλεπε κατά τη διάρκεια των προπονήσεων τους παίκτες να… έχουν το μαχαίρι στο στόμα. Όταν βλέπει αυτά που δουλεύονται να γίνονται από τους ποδοσφαιριστές του στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, είναι λογικό. Για αυτό υπάρχει και η ικανοποίηση».

Για την άνοδο του Ράγιος και την εμφάνιση του Οκριασβίλι: «Αν προσπαθήσεις να βρεις παίκτες που υστέρησαν δεν θα βρεις. Και ο Ράγιος ξεχώρισε, με τα γκολ αλλά και το κόρνερ στο τρίτο γκολ προήλθε από τα δικά του πόδια. Ο Οκριασβίλι είναι διαφορετική περίπτωση. Θέλει χρόνο σε σχέση με τους υπόλοιπους αφού δεν πήρε το χρόνο που ήθελε τα προηγούμενα χρόνια στην καριέρα του, ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία και περιμένουμε να ξεδιπλώσει τις αρετές και τις δυνατότητες που έχει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ