aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν ησυχάζει ο Μουρίνιο! Εναντίον του (και) η αστυνομία του Μάντσεστερ

Δεν ησυχάζει ο Μουρίνιο! Εναντίον του (και) η αστυνομία του Μάντσεστερ

Nεύρα, πολλά νεύρα έχει ο Πορτογάλος τεχνικός και δεν ξέρει πως και σε ποιον να τα ξεσπάσει!

Δεν φτάνει που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο, τώρα έχει άλλον έναν μπελά στο κεφάλι του, απλά αυτός είναι εξωαγωνιστικός.

Ο Μουρίνιο, λοιπόν, τα έβαλε με τις αστυνομικές αρχές του Μάντσεστερ καθώς το πούλμαν των «κόκκινων διαβόλων» καθυστέρησε, λόγω κίνησης, να φτάσει στο «Ολντ Τράφορντ» το βράδυ της Τρίτης για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βαλένθια.

Ο «Special One» χρησιμοποίησε αυτόν τον λόγο ως μίνι – δικαιολογία, αλλά η αστυνομία της πόλης φρόντισε να του απαντήσει.

«Η απόφαση για αστυνομική συνοδεία λαμβάνεται ανάλογα με την εκτίμηση ενδεχόμενου κινδύνου για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παρέχεται αστυνομική συνοδεία όταν κρίνεται πως υπάρχει κίνδυνος ή απειλές για τους παίκτες. Λαμβάνομαι την απόφαση σε συνεννόηση με τους συλλόγους και ενημερώνουμε εγκαίρως ώστε να τους δώσουμε την ευκαιρία να σχεδιάσουν τη διαδρομή τους προς το γήπεδο» ήταν το σχόλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ