aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν φτάσαμε ούτε το μισό της απόδοσης»

«Δεν φτάσαμε ούτε το μισό της απόδοσης»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Φανούριος Κωνσαντίνου παρουσιάστηκε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας ενώ τόνισε ότι τώρα πρέπει να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Αναλυτικά: «Ήμασταν καλοί το πρώτο μισάωρο, όταν ο δείχτης έφτασε στο 3-0 οι ποδοσφαιριστές έριξαν ρυθμούς. Ήμασταν και ανέτοιμοι ως ένα βαθμό, κρατάμε το σκορ που ήταν ο μεγάλος στόχος που μας δίνει ένα προβάδισμα πρόκρισης. Είμαστε απαλλαγμένοι από το άγχος και θα πάμε να τελειώσουμε την πρόκριση. Τους άρεσε το πρώτο μισάωρο, εκεί που η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο.

Η ομάδα έχει ψηλούς στόχους, είμαστε ανέτοιμοι, συγχαρητήρια στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές για το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στη Λάρνακα. Ήταν φυσιολογικό να ρίξουν ρυθμούς μετά το μισάωρο, δεν φτάσαμε ούτε το μισό της απόδοσης που μπορούμε να πιάσουμε, μετά από την προετοιμασία στην Αυστρία ήταν λογικό να υπάρχει κούραση.

Είναι σημαντικό και για τον Σωφρόνη Αυγουστή που πήρε την πρώτη του νίκη σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι και του έφυγε το άγχος. Όλοι παίζουν για την ομάδα, ευχόμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να αποδίδουν στο μέγιστο στο δυνατοτήτων τους, πιστεύουμε στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ