aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν φεύγουν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές»

«Δεν φεύγουν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για τον Ζοάο Πέδρο: «Δεν υπάρχει περίπτωση πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν από την ομάδα. Όταν θα έρθει η ώρα θα προβούμε σε ανάλογες ανακοίνωσης. Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με την Αλκή. Όταν το δείγμα είναι πιο επαρκές και αξιόπιστο, όταν αποφασίσει ο Απόλλωνας ότι θα κρατήσει ή θα αφήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή θα κινηθεί ανάλογα. Οι συζητήσεις με παίχτες γίνονται πάντα σε μια μέρα. Αυτά είναι θέματα τα οποία ασχολείται ο πρόεδρος μαζί με τον Αυγουστή».

Για τον Χάμπο Κυριάκου: «Τα δικαιώματα του ανήκουν στον Απόλλων, τώρα αγωνίζεται στην Εστορίλ. Μέχρι την μετεγγραφική του Ιανουαρίου απέχουμε 2 μήνες. Όπως και να’ χει ο Χάμπος είναι ποδοσφαιριστής δικός μας».

Για το παιχνίδι με την Αλκή: «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Σεβόμαστε την Αλκή, ξέρουμε ότι θα μας βάλει δύσκολα, αλλά πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα: «Δύσκολο πρόγραμμα, αλλά έχουμε το ρόστερ και την όρεξη να βγάλουμε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς. Θεωρούμε ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε γιατί έχουμε την ποιότητα και την διάθεση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ