aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν εξασφαλίζει κάτι η νίκη. Βλέπουμε Λεχ Πόζναν με τον τεράστιο προϋπολογισμό»

«Δεν εξασφαλίζει κάτι η νίκη. Βλέπουμε Λεχ Πόζναν με τον τεράστιο προϋπολογισμό»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης (3-1).

Αναλυτικά: «Ευχαριστούμε την Ανόρθωση για την άψογη φιλοξενία. Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μείναμε πίσω στο σκορ, προέκυψαν απουσίες. Αυτό δεν μειώνει την εμφάνιση και τη νίκη, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας. Είναι νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι η αντίδραση, γιατί μείναμε πίσω στο σκορ, κινδυνέψαμε. Όσοι αγωνίστηκαν αντεπεξήλθαν και σκεφτόμαστε την Λεχ Πόζναν. Δύσκολο παιχνίδι, έχει τεράστιο προϋπολογισμός. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Θα δούμε ποιοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι».

Για τον Λάρσον: «Ήταν το μεγάλο μας μετεγγραφικό απόκτημα. Είναι σε ένα καλό επίπεδο ετοιμότητας. Όσοι μπήκαν τα έδωσαν όλα. Έχουμε δρόμο ακόμα στο πρωτάθλημα. Δεν εξασφαλίζει κάτι η σημερινή νίκη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ