aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν ελέγχουμε τι τρώει ο Κάρλος, απίστευτο με τον Γκοντάλ»

«Δεν ελέγχουμε τι τρώει ο Κάρλος, απίστευτο με τον Γκοντάλ»

Πολλά τα ονόματα που βρίσκονται ή θα αναγραφούν στο εξής στο ιατρικό δελτίο της ΑΕΛ και ο Ντούσαν Κέρκεζ, φρόντισε να μιλήσει για όλους τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, αλλά και τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές (Εμαέ, Κάρλος, Γκοντάλ) στο ματς με τον Απόλλωνα που παραλίγο να αποπροσανατολίσουν τον ίδιο σχετικά με το πλάνο του αγώνα. Ας τα δούμε ένα ένα…

Ο Ανδρέας Αβραάμ είναι έτοιμος να μπει σε κανονικό πρόγραμμα μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ ο Μάρκο Αντάμοβιτς χρειάζεται περισσότερο χρόνο και δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά πότε θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης.

Διαβάστε επίσης: Κέρκεζ: «Δεν ξέρω ποιό είναι το πρόβλημα στη Λεμεσό…»

Ο Ριάντ Εμαέ δέχθηκε ένα κτύπημα στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στη φάση του πέναλτι και είχε μικροπρόβλημα καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, αλλά ένιωθε ότι μπορεί να παίξει. Μετά τις ενοχλήσεις απέναντι στον Απόλλωνα, προσπάθησε να συνεχίσει, τα κατάφερε έως έναν βαθμό, αλλά δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ο Ιβάν Κάρλος είχε μία ζαλάδα, ήταν διαφορετικό αυτό το παιχνίδι για τον ίδιο διότι κλήθηκε να παίξει με διαφορετικό στιλ και είχε πίεση. Βάσει των αναφορών του Ντούσαν Κέρκεζ, χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο ο Βραζιλιάνος για να προσαρμοστεί στα «θέλω» του προπονητή του, με τον τελευταίο να δίνει και μία εξήγηση.

«Ίσως φταίει και το γεγονός πως η γυναίκα του είναι έγκυος και απουσιάζει στη Βραζιλία και δεν ξέρουμε τι τρώει ο Κάρλος, ούτε μπορούμε να τον ελέγξουμε», είπε και συνέχισε για τους Γκοντάλ-Μεντόγιεβιτς: «Ο Γκοντάλ είναι απίστευτο αυτό που του συνέβη, του έτυχε το ίδιο πρόβλημα στο ίδιο πόδι με το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό. Κάποιες κράμπες αισθάνεται ο Μεντόγεβιτς, αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό».

Έχασε Γκοντάλ και Γουίλερ

Ο Γκοντάλ ήταν αμφίβολος πριν το ντέρμπι, όμως κατάφερε να δώσει το «παρών» του. Ο Σλοβάκος αμυντικός προς το τέλος του αγώνα υπέπεσε σε φάουλ πάνω στον Παπουλή και στη συνέχεια έμεινε στο έδαφος. Αποχώρησε από το παιχνίδι με πρόβλημα τραυματισμού (86’) και μάλιστα υπέφερε από τους πόνους, ξεσπώντας σε κλάμα στον πάγκο της ΑΕΛ. Είναι σίγουρο ότι θα χάσει το επόμενο ματς με την Πάφος FC, ενώ θα μείνει εκτός και ο Γουίλερ λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ