aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν έκλεισε οριστικά την πόρτα ο Μουρίνιο

Δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα ο Μουρίνιο

Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Μπενφίκα ο Ζοσέ Μουρίνιο. Χθες (Σάββατο 5/1), ο πρόεδρος του πορτογαλικού συλλόγου, Λουίς Φελίπε Βιέιρα αποκάλυψε την αρνητική απάντηση που του έδωσε ο «special one», για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Α’ Bola», όμως, το ενδεχόμενο να επιστρέψει σύντομα στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του δεν είναι εντελώς απίθανο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Ζοσέ Μουρίνιο απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμφωνήσει με την ομάδα για να αναλάβει μεσούσης της σεζόν, αλλά όχι και την πιθανότητα αυτό να συμβεί στις αρχές της επόμενης.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, βέβαια, θα πρέπει να τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις, με κυρίαρχο εμπόδιο να είναι το οικονομικό, αλλά και το είδος του πρότζεκτ που θα κληθεί να αναλάβει. Όπως άλλωστε συνηθίζει, ο Ζοσέ Μουρίνιο θα κυνηγήσει ένα φιλόδοξο πλάνο, με υψηλούς στόχους όχι μόνο εντός συνόρων, αλλά και εκτός. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει και οι άνθρωποι της ομάδας να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να το πετύχει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ