aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν είναι τόσο σημαντική η απουσία του Σωφρόνη από τον πάγκο»

«Δεν είναι τόσο σημαντική η απουσία του Σωφρόνη από τον πάγκο»

Ο Μάριος Χαραλάμπους, παλαίμαχος του Απόλλωνα (αγωνίστηκε και για ένα εξάμηνο στην ΑΕΛ), μίλησε στον Active Radio και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για το ντέρμπι του Σαββάτου (23/09) ΑΕΛ-Απόλλων. Δεν θεωρεί κάποια ομάδα φαβορί και κλήθηκε να σχολιάσει την απουσία του Σωφρόνη Αυγουστή από τον πάγκο κατά την διάρκεια του αγώνα, λόγω της τιμωρίας του.

«Φαβορί δεν υπάρχει για μένα, είναι ένα ντέρμπι. Η ΑΕΛ έχει ξεκινήσει για μεγάλα πράγματα φέτος, έχει περισσότερους βαθμούς από τον Απόλλωνα. Ο Απόλλων είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει στους ομίλους του Europa League, αλλά είναι όλα ανοικτά», δήλωσε αρχικά για τον αγώνα.

Για την απουσία του Σωφρόνη Αυγουστή σχολίασε: «Περιμένω ένα καλό παιχνίδι και παιχνίδι στρατηγικής από τους δύο προπονητές. Το ότι δεν θα είναι ο Σωφρόνης Αυγουστή στον πάγκο του Απόλλωνα δεν είναι και τόσο σημαντικό πιστεύω. Είναι δεδομένο ότι ο τρόπος που κοουτσάρει ο Σωφρόνης έχει την συμβολή του στις επιτυχίες του Απόλλωνα, αλλά αφού έγιναν οι προπονήσεις και δόθηκαν οι οδηγίες ο κάθε ποδοσφαιριστής θα ξέρει τι να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω ότι ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα από τους δύο προπονητές θα κρίνει τον αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ