aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν είναι λύση ανάγκης»

«Δεν είναι λύση ανάγκης»

Στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα» μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης.

Για την αλλαγή προπονητή: «Πιστεύουμε ότι έχουμε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν μια καλύτερη αγωνιστική παρουσία στην συνέχεια. Συνέβησαν κάποια πράγματα, προχωρήσαμε σε αλλαγή προπονητή, μιλήσαμε με τον Σάββα για πολλή ώρα και πιστεύει ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό. Πιστεύουμε ότι ο στόχος μας που είναι η καλύτερη διάκριση στο πρωτάθλημα, είναι ρεαλιστικός. Νιώθω ότι ο Σάββας συμφώνησε με αυτό και από σήμερα αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας».

Για το αν δεν κατέληξαν με τον ξένο προπονητή με τον οποίο συζητούσαν: «Δεν έχει σημασία ότι δεν καταλήξαμε με τον ξένο προπονητή, αξιολογήσαμε κάποιες περιπτώσεις και καταλήξαμε στον Πουρσαϊτίδη. Δεν είναι λύση ανάγκης. Για να κλείσεις μια συμφωνία, υπάρχουν κύρια και επιμέρους θέματα. Μπορεί να είναι λεπτομέρειες, αλλά πρέπει να συμφωνήσουν και τα δύο μέρη. Αυτά πήραν κάποιο χρόνο για να κλείσει η συμφωνία με τον Σάββα».

Για την χθεσινή συνάντηση με την ΚΟΠ: «Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα των πρώτων έξι ομάδων, και έγινε για συζήτηση δυο θεμάτων που καίνε τα σωματεία. Τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών αλλά και τη συμμέτοχη των Κύπριων παικτών στις ομάδες μας. Υπήρχε προβληματισμός. Η ΚΟΠ αποδέχεται αυτές τις συζητήσεις, ακούστηκαν εισηγήσεις και προβληματισμοί. Η ομοσπονδία θα επανέλθει αργότερα για να τα κουβεντιάσει και αν καταλήξει θα γίνει ξανά συνάντηση για να εγκριθούν. Η ομοσπονδία προβληματίζεται για την μη παρουσία Κύπριων ποδοσφαιριστών, ειδικά από τις μεγάλες ομάδες. Υπάρχουν πολύ καλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ των μεγάλων ομάδων. Υπάρχει και το αίτημα των σωματείων να μην τιμωρούνται οι ομάδες αν δεν υπάρχουν Κύπριοι στην ενδεκάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ