aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν είμαστε αλαζόνες στην Ολλανδία, πολύ δύσκολη ομάδα ο Απόλλων»

«Δεν είμαστε αλαζόνες στην Ολλανδία, πολύ δύσκολη ομάδα ο Απόλλων»

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα (22/08) στην Ολλανδία παραχώρησε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Μαρκ φαν Μπόμελ. Ο προπονητής των ολλανδών στάθηκε στην εμπειρία των γαλάζιων στην Ευρώπη και υπογράμμισε ότι δεν θα είναι εύκολο για την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ξεκινάμε την σεζόν θέλοντας να πάμε λίγο πιο ψηλά, και στόχος μας είναι να προχωρήσουμε προς το 100%, όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα και πρέπει να γίνουμε σταθεροί, αλλά αυτό είναι θέμα χρόνου, δεν συμβαίνει έτσι απλά».

Στην συνέχεια μίλησε και για τον Απόλλωνα: «Ο Απόλλων είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα και νομίζω πως έχει μέσο όρο ηλικίας τα 29 χρόνια. Έχουν περισσότερες προπονήσεις και αγώνες στην διοργάνωση, ειδικά τα τελευταία εφτά χρόνια. Στην Ολλανδία δεν είμαστε σε θέση να είμαστε τόσο αλαζονικοί και καμία ομάδα δεν θα προχωρήσει έτσι απλά. Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και δεν θα είναι εύκολο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ