aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν είχε βεντέτες, είχε ψυχή η ΑΕΛ του Κέρκεζ

Δεν είχε βεντέτες, είχε ψυχή η ΑΕΛ του Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παίκτες βεντέτες δεν είχε η ΑΕΛ. Είχε ψυχή η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, παίκτες όπως ο Λαφράνς, ο Ζούνιορ, ο Αβραάμ, ο Α. Τεϊσέιρα, ο Αντάμοβιτς, ο Γκαθτανιάγα, ο Γουίλερ που στα δύσκολα έβαλαν τη σφραγίδα τους. Από αυτούς δεν συνεχίζει μόνο ο πρώτος.

Οι υπόλοιποι -οι περισσότεροι- θα είναι στη νέα σεζόν και αυτό που απομένει είναι να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Σε λίγα εικοσιτετράωρα θα ξεκαθαρίσει και το ζήτημα με τις αποχωρήσεις. Αυτοί που δεν βοήθησαν θα φύγουν για να έλθουν άλλοι.

Αποκτήθηκε ήδη ο Ιβάν Κάρλος, ο οποίος μπορεί να μην έρχεται σαν μεγάλο όνομα, όμως στον ένα χρόνο που ήταν στην Αλκή άφησε πολλές υποσχέσεις. Στην ΑΕΛ θα επιμείνουν στην εκκόλαψη μιας κυπριακής ομάδας και έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Ανδρέα Μακρή, που τον θέλουν και του χρόνου. Σκέφτονται την περίπτωση του Μηνά Αντωνίου, όπως και αυτήν του Παναγιώτη Ζαχαρίου. Πιο πολλές ευκαιρίες θα πάρει ο Γιάννης Γερολέμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ