aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν έχουν περιθώρια για δάκρυα στην ΑΕΛ

Δεν έχουν περιθώρια για δάκρυα στην ΑΕΛ

Η άδικη αποβολή του Αρουαμπαρένα με απευθείας κόκκινη κάρτα, του αφαιρεί το δικαίωμα να αγωνιστεί στα δύο επόμενα παιχνίδια της ΑΕΛ, ενώ ανάλογα με την έκθεση του διαιτητή, πιθανό να δεχθεί και πιο βαριά ποινή. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν και πολλά χρονικά περιθώρια για να «κλάψουν» γα την ατυχία τους και τη διαιτησία στο κύπελλο. Καλούνται να ανασυνταχθούν για τα πέντε παιχνίδια που έχουν να δώσουν στο πρωτάθλημα και να παρουσιαστούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο επαναληπτικός με τον ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν και μπροστά τους είναι άλλο ένα ντέρμπι, καθώς μεθαύριο θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα. Παιχνίδι με εξαιρετική σημασία και για τις δύο ομάδες. Ο Απόλλων θέλει τη νίκη για να παραμείνει ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου και η ΑΕΛ για να διατηρήσει ακέραιες τις πιθανότητές της για την Ευρώπη. Πλην του Αρουαμπαρένα, οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Με βάση την απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών, είναι πολύ πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές. Μπορεί για παράδειγμα να μείνει εκτός, ένας από τους Μέσκα ή Σάσι για να είναι στο αρχικό σχήμα ο Γεωργιάδης ή ο Ηλία. Ακόμη, από την αρχή στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μαύρου, ο οποίος είναι τώρα η μοναδική επιλογή του Μπαλταζάρ στη συγκεκριμένη θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ