aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Δεν έχουμε πρόβλημα, δεν με ενδιαφέρει πως θα αρχίσει η σεζόν, αλλά...»

«Δεν έχουμε πρόβλημα, δεν με ενδιαφέρει πως θα αρχίσει η σεζόν, αλλά…»

Ο Τιμούρ Κετσποάγια μετά από το φιλικό με την Εξελσιόρ και την ήττα με 1-2, ανέφερε στην κάμερα της Cablenet πως η Ανόρθωση είναι σε καλό δρόμο και πως χρειάζεται περισσότερη ποιότητα μπροστά. Τόνισε πως έχει άλλο ένα μήνα μπροστά του για να κάνει κάποιες μετεγγραφές και χρειάζεται υπομονή, ενώ υποστήριξε πως η Ανόρθωση παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, ότι μεσοαμυντικά πάει πολύ καλά κι απλώς χρειάζεται δουλειά στο τελείωμα των φάσεων μιας και δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

«Αρχίσαμε από την Κύπρο κι έχουμε ακόμα έναν μήνα προετοιμασία. Ήταν πολύ δύσκολη η προετοιμασία κι έχουμε άλλον ένα μήνα μπροστά μας. Παίξαμε αρκετά ματς ως σήμερα. Και σε αυτό το φιλικό αλλά και στα προηγούμενα δύο στην Ολλανδία φάνηκε πως δεχόμαστε εύκολα γκολ. Κάναμε λάθη κι αυτά πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος, όλοι δουλεύουν σκληρά. Ξεκινήσαμε καλά σήμερα στο φιλικό και φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε και είναι κι αυτό ένα κομμάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε σκληρά».

«Πρέπει να ολοκληρωθεί η προετοιμασία για να μπορεί να ξεκαθαρίσει ποιοι θα είναι βασικοί στο πρωτάθλημα. Δεν έχω παράπονο από κανέναν, δουλέψαμε πολύ σκληρά κι έχουμε άλλο ένα μήνα μπροστά μας μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά και για να κάνουμε τις μετεγγραφές που θα κριθεί πως χρειαζόμαστε. Μας αρέσει ο τρόπος που παίζουμε και για να δημιουργούμε ευκαιρίες σημαίνει παίζουμε καλά. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες μετά τα 15 πρώτα λεπτά, αλλά δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Μεσοαμυντικά θα έλεγα ότι είμαστε παρά πολύ καλά και χρειαζόμαστε περισσότερη ποιότητα μπροστά. Οι προπονήσεις δεν ήταν εύκολες μέχρι σήμερα. Μόνο χθες κάναμε μία, όλες οι υπόλοιπες ήταν δύο. Δεν γίνεται να είμαστε έτοιμοι από τώρα. Δουλεύουμε πολύ καλά όμως, και είμαι ευχαριστημένος με το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Σχεδόν σε όλο το ματς ήμασταν πολύ καλοί. Επιθετικά δεν πιστεύω πως έχουμε πρόβλημα, απλά χρειάζεται να δουλέψουμε παραπάνω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παίζαμε καλύτερα εμείς κι έβαλε τα γκολ ο αντίπαλος».

Καταλήγοντας είπε: «Δεν με ενδιαφέρει πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά πως θα τελειώσει. Όλοι θα παίξουν με όλους. Θα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που από την αρχή θα διεκδικεί νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε περισσότερα περιθώρια βελτίωσης κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στη συνέχεια, αλλά και στα επόμενα φιλικά στην Κύπρο ώστε μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα να είμαστε έτοιμοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ